Szerintetek miért dobott a lány? Azért mert még szűz vagyok, vagy azért mert azt mondtam neki, hogy nem vagyok az és megtudta?
Szerintem azért dobott mert mástól tudta meg. Még ha te mondtad volna el neki az is sokkal jobb lett volna. De ahogy előttem is írták egy kapcsolat alapja a bizalom és ha már rögtön hazugsággal kezdesz az nem éppen jó.
Meg amúgy is kétlem hogy azért dobna mert szűz vagy. Az kicsit sem gáz. Sőőt... Nincs is annál izgibb mint egy kezdő srácot betanítani. :PPP
Soha ne hazudj a szerelmednek. A kapcsolat arról a két emberről szól akik szeretik egymást és nincsenek egymás előtt titkaik (csak bizalmas barátok titkai max, de több nem amihez a két személynek köze van).
Nekem is nagy fájdalom lenne a hazugság egy ilyen meg pláne.
A szüzesség nem szégyen hanem büszkeség még férfiaknál is. Attól hogy szűz vagy, még lehetsz nagyszerű. Egy tapasztalt férfi is viselkedhet tapasztalatlanul, ilyentől meg ne tarts.
Nem bíztál a lányban, mivel előre feltételezted róla, hogy lesz olyan szemét ha megtudja, hogy szűz vagy kinevet. Pedig biztos az ellenkezőjét tette volna.
Valószínűleg a hazugság miatt.
Ne írd le a lányokat. Nekem is szűz volt a barátom meg én is és mikor mondtam, hogy soha nem volt még barátom és megkérdeztem, hogy volt-e már valakivel (17 éves 9-10 hónapos volt) egyből rávágta, hogy nem, nem volt még nővel.
Én örültem neki, mert legalább együtt tudtuk megtapasztalni a szeretkezés örömeit.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!