Ha huszonévesen szüz vagyok és még nem találtam meg az igazit az ugye nem baj?
"ha más nem, tapasztalatszerzés miatt..."
Hagyd azt a tapasztalatot. Anno a barátommal mind ketten tapasztalatlanok voltunk gyakorlatban, de így alakult a legjobban.
Ismered a szexet, tudsz sok mindent csak még nem próbáltad, ez nem gond. Én is ismerek 21 éves fiút aki szűz.
Ha majd megtalálod tapasztalgathatsz, addig nem szükséges.
NEM!
Addig jó. Nem használódsz el. Az igazit nem úgy lehet megtalálni h minél több embert "kipróbálsz".
Annál könnyebben felismered, minél kevesebb embert engedtél Olyan közel magadhoz. Legjobb ha nullát.
Sajnos nem vagyok szűz.
És így jöttem rá, hogy a szüzesség olyan dolog, amiért senki sem haragszik hogyha nincs, de ajándékként oda tudod adni valakinek, ha van.
Pl ha kigondolom hogy veszek a legjobb barátnőmnek egy parfümöt, ami nagyon illik hozzá, de közben elköltöm az árát és nem kap semmit, vagy mondjuk egy kis csokit: nem haragszik, mivel nem is tudott róla.
De ha örömet akarsz szerezni, tartsd meg annak, akivel majd összekötöd az életedet!
20 éves lány, D.
Utolsó, igazán gratulálok.
Én is a (most már 3 éves kapcsolat) barátommal voltam együtt először és ugyanígy tervezzük együtt leélni az életünket.
Másrészről mindig mondják, hogy sok víz lefolyik még a Dunán, úgyis szét mentek. Ezek engem zavarnak, hogy nem értékelnek egy kapcsolatot igazán más emberek.
A lényeg, hogy én azt vallom, hogy a legszebb dolog az igazival elveszíteni akárhány 20 éves is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!