Ha huszonévesen szüz vagyok és még nem találtam meg az igazit az ugye nem baj?
Figyelt kérdés
2014. okt. 22. 16:11
11/14 anonim válasza:
Az elso alkalom orokre emlekzetes marad ezert csak olyannal fekudj le akit meltonak tartasz ra. De addig is ismerkedj! Ne vard az igazit olbe tett kezzel.
12/14 Nemsanyi válasza:
Butaságokat írnak, és finoman fogalmaztam! Hála lehet belőle a férjednek??? Legyen azért hálás, mert hozzámész! Ha csak az esküvő után fekszel le vele, és kiderül, hogy egy lúzer az ágyban? Akkor mi van? Leéled vele az életed és szenvedsz? Vagy elválsz? Amikor az esküvőtök miatt hitelt vett fel a család?
13/14 anonim válasza:
Kedves Nemsanyi! Itt a legtöbben nem arról írtak, hogy házasság után veszítse el a szüzességét, hanem azt, hogy egy olyan fiúval veszítse el , akinek szívesen oda adná, akivel talán az életét is egybekötné.
(8-as voltam)
14/14 anonim válasza:
Igen mert ha az kapja meg aki megérdemli, az hálás lesz érte mindig. Örök emlék marad, és örülni fog ha rá gondol.
Ki kell vizsgáltatni magát, nem-e impotens, és akkor ilyen kellemetlen meglepi nem lehet. Ha meg csak simán bamba, azon lehet javítani.....
Annyira csak nem lehet gáz, ha már a személyisége, stb miatt őt választja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!