31 éves vagyok még nem voltam nővel semmi csók stb. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2015. febr. 10. 23:16
51/53 A kérdező kommentje:
Nos hallottam szebbnél szebb kommentárt és segítséget, elsősorban nem kötöm fel magam valamint nem akarok mártírt játszani biztos vannak nálam rosszabb helyzetben lévők is
2015. márc. 8. 00:18
52/53 A kérdező kommentje:
Ámde amiket leírtam igaz. Ja és férfi vagyok ha már kérdés vol. Vannak rendes vválaszok is amiket köszönök a többi nem izgat. Ámde ez kezd tényleg nehézkessé válni ez a sok Vágyakozás stb.
2015. márc. 8. 00:21
53/53 A kérdező kommentje:
A remény utoljára hal meg de közelben a lélek összeomlása valamint az átlag 80-as életkor feléhez való közeledés.Nem látom a fényt sajnos az alagút végén
2015. márc. 8. 00:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!