Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 31 éves vagyok még nem voltam...

31 éves vagyok még nem voltam nővel semmi csók stb. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2015. febr. 10. 23:16
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
A kezemmel nem szoktam beszélgetni. De neked szívesen elmesélnék mindent.
2015. febr. 11. 18:07
 32/53 anonim ***** válasza:
#33 Hmm.. Haragszol rá? Pedig biztos jó munkát végez. Gondolom nem privátban. :-P
2015. febr. 11. 22:49
 33/53 anonim ***** válasza:
0%

Menj el egy prostihoz, és feloldódnak a gátlásaid.

Vagy jelentkezz szerzetesnek.

2015. febr. 12. 12:31
 34/53 anonim ***** válasza:
Ez valószínűleg nem vigasztalja a kérdezőt, de velem is ez van sajnos, és én már idősebb is vagyok nála. Én mondjuk tudom magamat illetően, hogy mik ennek az okai, de azzal nem megyek semmire.
2015. febr. 13. 00:09
 35/53 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok csak 24 éves nő.

Tudom milyen nehéz, de próbáj ismerkedni, megszólítani lányokat, utcán, bevásárlásnál stb...

A külsőddel van a probléma? vagy nem is próbálkoztál ismerkedni?

2015. febr. 13. 09:36
 36/53 fuharos válasza:
Azt nem írtad, h' milyen nemű volnál, meg hogy milyen érdeklődésű. Ezek hiányában senki sem fog tudni segíteni.
2015. febr. 15. 13:04
 37/53 anonim válasza:

A legkevésbbé sem akarlak oltani, de pár dolgon el kéne gondolkoznod és változtatni valamin.

Próbálkozol-e egyáltalán a nőknél, ha igen akkor hogyan. Lehet hogy mindig olyan társaságokkal ismerkedtél, akikkel nem lógnak sokat csajok.

Ha kisebb faluban élsz, akkor lehet máshol kéne próbálkoznod.

Lehet hogy a külsődön kell változtatni. Nekem pl. régen körszakállam volt és szemüveges voltam, a kutya sem állt velem szóba.

Amióta elhagytam mindkettőt és lecseréltem a ruhatárat, jó pár kapcsolatra tettem szert.

Nem ártana valahogy némi szabadidőre szert tenned, hogy találkozhass csajokkal. Lehet munkahelyet kellene váltanod, ahol sok csaj vesz körül.

Az sem kizárt hogy olyan nőknek jössz be akiket koruk, testalkatuk miatt eddig meg sem néztél. Milf-ek esetleg?

2015. febr. 15. 21:58
 38/53 anonim ***** válasza:
Marok Mária.
2015. febr. 16. 11:07
 39/53 aries 2 válasza:
A legtisztább egy szent házasságig ezt megtartani, vagy örök fogadalmat tenni rá.
2015. febr. 16. 12:20
 40/53 anonim ***** válasza:

#27-nek:

Pedig képzeld, én is hasonlóan félig-meddig vagyok szűz. Nincs benne semmi rejtélyes: valamit alakítottunk részegen, aztán az se biztos hogy pár másodpercnél tovább benne voltam. Orgazmusom se volt, azt ugyanis később is érzem, hogy volt-e (a rendszer is logolja :P). De végig a közelében sem jártam neki. Egy pontnál tovább pedig emlékem sincs.

Ezt most egynek számoljam? :) Utólag csak mosolygok az egészen, bár akkor meg voltam illetődve, és nagyon sajnáltam, hogy nem emlékszem a végkifejletre. (A csaj sztem még kevesebbre emlékszik, de persze szóba sem áll velem :) ilyen hiba után)

28/f

2015. febr. 17. 18:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!