Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azt mondta nekem, hogy nyilvánosan ne nagyon csókolózzunk, de náluk pedig alig tudott ellenállni.4,5 órát voltam náluk, ebből 2 órát csókolóztunk, ha nem többet. Most akkor mire számítsak?
A kapcsolatunk elején vagyunk és tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatban, hogy én most a szerelme vagyok vagy csak egy barát "extrákkal" (nem volt köztünk még szeretkezés).
Amikor náluk voltunk, akkor iszonyatosan sokat csókolóztunk, volt olyan, hogy fekve, egyszer ő volt rajtam, hol fordítva, lovagló pózban és hullámuztatta a csípőjét.
Nem volt semmilyen újjazás, csak csókolóztunk.
Nagyon szeretem ezt a lány és mem szeretném elveszíteni.
Lehet szégyell téged...vagy nem tudom....:S
Ha valaki a párom, akkor nem csak a hálószobában az.
De lehet csak nem szeret nyilvánosan kavarni..
Én pl utálom amikor elöttem pl a buszon úgy nyalják egymást a 16 évesek, mint amikor a csöves kinyalja a rámásdobozt. :D áááá
Ekkora hülyeséget, hogy nem vállal fel! Aki szégyelli a párját, és nem akarja felvállalni, az nem fog vele szenvedélyesen, órákig csókolózni!
Kérdező, egyszerűen arról van szó, hogy a barátnőd értelmes lány, nem szereti, ha az emberek nyalják-falják egymást az utca közepén, mert tisztában van azzal, hogy az ilyen cselekedetek négy fal közé valók, nem az utcára és az iskolába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!