Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolózzunk első randin?
Figyelt kérdés
Pár hónapja beszélünk, de még sulin kívül nem találkoztunk. Most van barátnője, de azt mondta, hogy én fontosabb vagyok és elhagyná értem. Mire találkozunk, én szerintem már szakít vele. Hagyjam, hogy megcsókoljon?2014. szept. 21. 22:17
1/3 anonim válasza:
Ha van még barátnője szerintem nem tanácsos egyből belevágni, még akkor sem ha otthagyja,érted!
De ez csak egy tanács volt. A döntés rajtad áll:)
2/3 anonim válasza:
Akár rögtön bele is ugorhatsz egy ilyen kapcsolatba, csak azt ne feledd, hogy egy lányt èrted hagyott/ hagyni fog/ hagyna el, ami a kèsőbbiek folyamán veled úgyanúgy megtörtènhet, csakèppen majd egy harmadik lány miatt! Ne add könnyen magad, mert akkor már kevèsbè fog rejtèlyesnek tartani!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ha még meglesz a barátnője akkor nem fogok smárolni vele, de ha addigra már nem lesznek együtt akkor lehet, hogy igen.. Az ő kapcsolatuk amúgy se nagyon működik.
2014. szept. 21. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!