31 éves vagyok még nem voltam nővel semmi csók stb. Mit tegyek?
#17 Csak meghallgat, majd azt tanácsolja írj egy listát és átbeszélitek. Nem voltam sokszor és más miatt mentem, de rájöttem magam is megtudom oldani csak idő és kitartás kell hozzá, sokat kell foglalkoznod magaddal. Ha olyan van elengedni a múltat s nem rágódni rajta, mert az már úgy is elmúlt. Jelenben kell élni/megélni a dolgokat és abból a legjobbat kihozni. Nem hagyni, hogy múlt visszarántson, túl kell lépni bármi is volt.
Szépen rendet tenni magadban, magad körül, ha kell. Ez idő, de szerintem megéri. Nézz szembe a félelmeiddel és határozd el, hogy legyőzöd, ez is idő.
#22 van ingyenes is, de mint írtam jobban jár, ha ezt maga viszi végig, csak ő tud magán segíteni.
N
Mi tart vissza az ismerkedéstől? Odamégy a nőhöz, bókolsz, elhívod kávézni vagy valami. Mondjuk 10-ből kilenc visszautasít. Akkor mi van? Ugyanott vagy, mint előtte, csak több a tapasztalatod. Aztán a marafék egy benne van. Gól, randiztok tovább, család, gyerekek, jelzáloghitel, biztosítás, öregekotthona, doboz.
Szólj ha rohanok! ;)
Az utolsó viccesre vette a témát.....
Egyet kell hogy értsek azzal, hogy segítségre van szükséged, méghozzá olyan szakemberre akiben megbízol. Nem tudom milyen a kapcsolatod a Női nemmel, ha úgy érzed meg tudsz nyílni egy Nő felé akkor mindenképpen azt javasolnám, hogy egy Női pszichológus-terapeutához menjél....aki párkapcsolatokra specializálódott, és valamivel öregebb Nálad. Tudom, hogy ez egy nagyon nehéz lépés, de szükséged van Rá. Nem fogja megmondani kerek-perec mi a probléma....Téged fog rávezetni arra, hogy magadtól kitaláljad...ok-okozati viszonyokat fog előtted feltárni és rájössz arra, amit most még nem látsz vagy nem értesz. Ha teheted ne állami intézménybe menjél...
37F
#28 az mit takar, hogy félig? Ilyenről még nem hallottam.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!