31 éves vagyok még nem voltam nővel semmi csók stb. Mit tegyek?
Telljesen egyetértek a 23-as válaszolóval...nem kell szétizgulni az agyadat... csak simán mennj oda egy szimpatikus nőhöz, beszélgess vele, hívd meg egy-két italra, fontos hogy hagyd őt is szóhozjutni :D és hogy még véletlenül se mond el neki a "problémádat"... ha nem jön be elsőre a várt eredmény, semmi gond, ne törj le, csak próbálkozz tovább "a bukásaiból tanul az ember"... az a fontos, hogy ne add fel.
Sok sikert ;)
Most komolyan, szerintetek 31 év alatt nem jutottak ilyen nagyszerű ötletek az eszébe, hogy engedje el magát, meg hívja el egy kávézóba beszélgetni a csajokat, stb? Szerencsétlent biztos megáldotta a sors egy külsővel, ilyen korban meg én azt csodálom, hogy még nem akasztotta fel magát. No nem azért, mert nem lehet fizikailag kibírni nő nélkül - bár hozzáteszem ez is nehéz - hanem mert nem lehet kibírni szeretet nélkül. Még nagyon nem vagyok 31, de szerintetek mit érez egy ilyen ember, amikor csak kiteszi a lábát a lakásból, vagy elmegy egy moziba, ahol párok ölelkeznek? Elárulom, minden erődet felemészti, hogy ne kezdj el bőgni több tucat ember előtt, látszólag ok nélkül, mint egy 10 éves kiscsaj.
Hogy mit tegyél? Passz, szokd meg. Most már úgymond kifelé mész a korból, talán nem fog már annyira fájni. Lássuk be, nem 31 évesen fogsz elkezdeni csajozni. Arra ott vannak az iskolás évek, aki addig nem kezdi el, kampó. Munka mellett már se idő, se energia, se kedv, az idő előrehaladtával meg se önbizalom és önbecsülés nincs ehhez.
1. Nem tudom :)
2. Jelenleg nem azt érzem, hogy egyre távolabb lennék a normális élettől, hanem egyre inkább javulnak a képességeim, meg a kiállásom, jobb benyomást tudok kelteni, mint akár 20-23 évesen. Így se szoktam az emberek kedvence lenni, de egyelőre nem azt látom, hogy leszálló ágban lennék, és hogy a múltbeli önmagam jobban kellene a nőknek/bárkinek, mint a jelenlegi.
3. Azért én sem vagyok optimizmus párti, mert az azt mondja, hogy csak dőljünk hátra, mert minden jó _lesz_, a jövőt ezért tekintsük fekete doboznak és reméljük a legjobbakat. Érdemesebb úgy hozzáállni a dolgokhoz, hogy ha te nem csinálod meg, senki nem fogja megcsinálni helyetted. Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!