Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan mondjam el hogy mar...

Hogyan mondjam el hogy mar nem vagyok szuz? 16/L

Figyelt kérdés
Baratommal most multunk el fel evesek. Nem regen vesztettem el a szuzessegem vele. Anyukam errol meg nem tud. Most talalta ki h el akar vinni nogyogaszhoz egy rutin vizsgalatra. Meg ez elott el szeretnem neki mondani, h ne az orvos elott tudja meg. De nem tudom h hogyan. Nagyon felek h mit fog reagalni. Segitsetek legyszives!
2015. jan. 18. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:
az orvos miért mondaná el az anyukádnak hogy nem vagy szűz?
2015. jan. 18. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Az orvos ilyen információt nem adhat ki. Ezt köztetek marad az orvossal..:) L
2015. jan. 18. 19:30
 3/4 anonim válasza:
valahogy így.."anya van egy jó és egy rossz hírem. a rossz hír hogy nem vagyok szűz.a jó hír pedig hogy unokád lesz" :-D
2015. jan. 18. 19:33
 4/4 anonim ***** válasza:

"valahogy így.."anya van egy jó és egy rossz hírem. a rossz hír hogy nem vagyok szűz.a jó hír pedig hogy unokád lesz" :-D"

Nem forditva?? :D

Amugy, az orvostol hogyan tudna meg? Foleg, hogy az orvos sem nagyon tudja megallapitani, hogy szuz vagy-e vagy sem. Szerinted hogyan kulonitene el az ujjazas vagy vibrator nyomait attol, hogy penisz jart benned?

2015. jan. 18. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!