Alkalmi pasi. Hogy mondjam el neki, hogy szuz vagyok?
Figyelt kérdés
Nemreg talalkoztam egy rohadt jokepu hapsival a barati korom reven, aki felreerthetetlenul kikezdett velem. Nagyon karizmatikus es jo megjelenesu, az a tipus, aki minden not megkap szerintem. Nagyon helyes, intelligens srac, sok kozos erdeklodesi korunk van, de egyejszakasnal tobbet nem hiszem, hogy akar, es en sem. Meg nem dontottem el, hogy belemenjek-e, de nagyon nagy a kisertes. Ha beadom a derekam, szerintetek mikor mondjam meg neki, hogy szuz vagyok? Elmondjam-e egyaltalan? Ha nem mondom el, nem fogja kellemetlen meglepeteskent erni? Ha elmondom, nem fog kihatralni a dologbol? (O 31 eves, es az az erzesem, hogy eleg tapasztalt lehet, en 26.)2014. júl. 5. 11:07
1/9 anonim válasza:
26 éves szűz nő... Szóval már annak is örülsz, ha feléd néz egy normális megjelenésű hím? Szánalmas.
Legyen már egy kis önbecsülésed. Keress valami srácot, akinek hosszabb időre is kellesz.
2/9 anonim válasza:
Ne alkalmi pasival veszítsd el, hanem olyannal akit szeretsz és komolyan gondolod
3/9 anonim válasza:
Nem kizárt, hogy meghátrál, de előbb-utóbb mindenképp rájön. Ha nem ragaszkodsz hozzá, hogy az első rendes kapcsolatban történjen, akkor szerintem ne mondd el neki: később már nemigen fog meghátrálni.
4/9 anonim válasza:
Ne csináld,engem így erőszakolt meg egy szemét patkány, így vesztettem el a szüzességem,nem kivánom senkinek, várd meg, amíg eljön akinek nem csak arra kellesz,mert egyébként baromira tud fájni és ez marad meg neked első élménynek
6/9 anonim válasza:
Nekem sem alkalmira kellene! És volt már dolgom szűz lánnyal is! Szívesen megismernélek!
7/9 anonim válasza:
Nem akarnám megbántani az előttem hozzászólokat!
Ha úgy érzed add oda magad!
Nekem volt, hogy szólt a lány. Megbeszélte velem, hogy szeretné ha én venném el, tanítanám.
Volt, hogy meglepődtem. Azt hittem úgy voltunk együtt, hogy megvan neki. De mondta, hogy nincs meg. :)
Egyik sem okozott problémát.
Mindennek ellenére szerintem szólj! Meglehet jobban oda fog figyelni.
8/9 anonim válasza:
Szerintem hulyeség komoly pasival elvesztened,mert előbb utobb ugyis kiváncsi leszel ,és másokat is ki akarsz probálni,abbol meg csak baj van akkor...
9/9 anonim válasza:
"Igazira" várni fölösleges. Mi van, ha csak 40 évesen találod meg, vagy akkor sem? Szerintem menj bele, és mondd el neki, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!