Anykam be akarja adatni nekem a mehnyakrak elleni oltast(15 eves vagyok) a problema csak az hogy mar enm vagyok szuz. Mit tegyek? Hogy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
ezt nem tudom hogy mondjam el neki mert o szerinte meg 16 eves korban is korai elveszteni.Segitsetek hogy csinaljam?2008. júl. 10. 16:06
1/8 anonim válasza:
légy bátor az az oltás nem árt!mond el neki és ha kérdezz nyiltan válaszolj neki.pl:mikor? kivel? hogyan? hol?
2/8 anonim válasza:
Hát mondjuk: Anyu én már nagylány vagyok, szal nemi életet élek. Úgy érzem elég nagy vagyok, hogy kézben tudjam tartani a dolgot, mármint nem a barátom farkát, bár azt is, hanem a szexuális életemet. Védekeztünk is(remélhetőleg) úgyhogy nincs gond.
3/8 anonim válasza:
Nézd, ha közösülni elég 'felnőtt' voltál, ő meg ennyire szívén viseli az egészségedet, akkor tartozol neki annyival, hogy elmondd neki, mi a helyzet.
4/8 anonim válasza:
de miert kell elmondani hogy nem vagy szuz?van valami koze a 2 dolognak egymashoz,vagy befolyasolja hogy mar elvesztetted?en ezt nem ertem.plz irjatok valaszt
5/8 anonim válasza:
az orvos hiába fogja látni h nem vagy szűz,anyukádnak nem mondhatja el...egyébként mikor először megkértem anyum 15évesen,h a barátom hadd aludjon nálunk,megkért h ne csináljunk semmit...aztán kicsit kezdeményeztem a barátomnál..:) és anyukám tudta,hiszen anyuka,és ők meg mi az amit nem látnak a gyerekükön...:D annyit kérdezett h védekeztetek?és én készültem a gumival,mert én akartam...és anya mondta h jól van akkor,büszke rám h gondoltam ilyesmire...nem kötözködött..
6/8 anonim válasza:
jaj nekem is anyu beakarta adni de túl drága volt és a doki amugyis azt monta hogy nem kötelező
7/8 A kérdező kommentje:
nagyon szepen kosz a valaszokat remelem nem nekem is konyen fog menni de o meg azt mondta h nem valo nekem a szekualis elet,1 eve vagyok egyut baratommal es egyszer megtortent persze vedekeztunk smemi gond sincs megis nagyon fele anyu reagalasara.ha nem vagyok szuz is megkaphatom siman az oltast es miart kel elote az orvos kivizsgaljon?lehet hulye kerdes bocsi de nem ertek hozza nem i9gazan ertek ehez a dologhoz.Meg irjatok koszi mindent:*
2008. júl. 11. 22:14
8/8 anonim válasza:
Humán Papilloma Virus (HPV) ellen szeretne beoltatni a mamád. A védőoltást bármikor be lehet adni, de célszerű a szexuális aktivitás elején-környékén, ugyanis ha már megkaptad, nem ér semmit a védőoltás. Ha mindig gumit használtatok a barátoddal, nagy valószínűséggel nincs benned HPV, szóval menj el és adasd be. Megkímél egy 40 táján végzett méheltávolítástól. Nagyon előrelátó az anyukád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!