Le szeretnek fekudni vele, de hogy mondjam meg, hogy meg szuz vagyok? Es 31 eves? ( lany )
Én is azt mondom, h max utòlag szólj neki, a végén még ezzel fogod elriasztani
18/L
Ne is szólj neki, szerintem először veszítsd el
egy örömfiúval. Én is hasonlóan tettem, csak lánnyal.
29/F
En is inkabb azt mondom, hogy beszeld ezt meg vele. Azert a noknel fiziologiailag is mas a szuzesseg elvesztese, mint a fiuknal, egyutt jarhat bizonyos testi reakciokkal. Es akkor ott van persze a lelki resze is...
Ha erett, intelligens, bizalmon es szereteten alapulo kapcsolatotok van, es erzed, hogy ez a fiu tenyleg szeret teged es veled akar lenni, akkor biztosan megerto es turelmes lesz, nem fog emiatt kiakadni, maximum az elejen kicsit lassabban haladtok majd.
3. válaszoló vagyok, és felőlem lehet akárhány éves a csaj, mindenképpen jobban überelem a szűz társat, mint a - hogy is mondjam - szüzetlent. Nálam tehát 31 évesen is erény lenne, ugyanis az 1 életre 1 társ híve vagyok. Ha valaki amiatt szakít veled, mert szűz vagy, az meg se érdemel téged, úgyhogy annyiban javítom az előző saját hsz.-emet, h akár előtte is megbeszélhetitek ezt a dolgot; semmi értelme titkolózásban élni, hiszen a kapcsolat mindig az őszinte bizalomra kell, h épüljön. A hangsúlyt arra tettem, h ne hazudj! Csak azért mondom, mert 1-2 későbbi válaszoló kissé átértelmezte a hsz.-emet.
23/F
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!