Hogy mondjam meg a barátnőmnek hogy pettingelni szeretnék?
Figyelt kérdés
Hogy mondjam meg a barátnőmnek hogy pettingelni szeretnék? Úgyérzem ő is akarja csak ez szerintem a fiú dolga hogy kezdeményezze a dolgot. (15 évesek vagyunk, szüzek) Mellét engedi hogy fogdossam meg minden jó. Csak igazából félek hogy mit szólna ha úgymond lenyulnék. Amúgy 4hónapja vagyunk együtt. Szóval várom a jó tanácsokat!2010. jan. 10. 19:06
1/9 anonim válasza:
Hát "nyulj le" mi rossz történhet? max megfogja a kezed és aztmondja, hogy nem
2/9 anonim válasza:
Egyik nap mikor úgy érzed igazán belemelegedtetek, csókolóztok megfogod a kezed először csak ruhán keresztül nyúlj oda majd ha szokta a helyzetet pár perc múlva akár ha engedi a bugyijába is. Akár a kezét is megfoghatod a odateheted magadnak h ö is ismerkedjen a te testeddel. Ha nem akarja, nem engedi ne erőltesd. Ha engedi nincs probléma akkor már sínen vagy :)
3/9 anonim válasza:
Szerintem,ha legközelebb együtt vagytok.Csókolóztok és induljon el a kezed "felfedezőútra".Ha a lány nem akarja megállít,ha nem,akkor minden oké.
4/9 anonim válasza:
Izgasd fel és akkor biztos h akarni fogja.
5/9 anonim válasza:
Ja és legyél határozott és magabiztos.
Előző voltam.
amúgy 13/F
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hihetetlen gyors válaszokat. Ez a nap holnap lesz, úgyhogy megpróbálom miután felizgattam. Bízok benne hogy nem állít le.
2010. jan. 10. 19:28
7/9 anonim válasza:
ha már mondani kell neki, az rég rossz.
8/9 anonim válasza:
Ez LOL. Szextanács egy 13 évestől. :D
De am igaza van, tényleg. :D
9/9 anonim válasza:
Fogd meg a kezét és tedd a farkadra...miközben meglepődik és azzal van elfoglalva, már be is túrhatsz a bugyiba:))) Meglepetés!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!