Holnap lehet, hogy pettingelni fogunk?
Figyelt kérdés
17f vagyok a barátnőm 16 éves.
3 hónapja vagyunk együtt.
Mindketten szüzek vagyunk.
Eddig csak kis tapi volt semmi komoly :$
De úgy van most,hogy holnap átmegyek hozzá.
És nem lesz otthon az anyja.
És ezt ő is tudja.
Szerintetek akar valamit vagy csak petting ?
Eredetileg csak simán alvásnak indul úgy lett megbeszélve de délután senki sem alszik és ezt ő is tudja.
Akkor szerintetek akar valamit ?
2011. aug. 22. 09:49
1/9 anonim válasza:
Az is lehet hogy csak Te variálod túl és tényleg csak aludni akar. De az én meglátásom szerint ha ott leszel vele úgyis rá fogsz jönni ha akar komolyabbat...
2/9 anonim válasza:
Az első hozzászóló vagyok: Egy 16 éves lány egyébként tuira akar valamit :D szal mindent bele :)
3/9 anonim válasza:
Kérdezd meg. Amúgy meg majd kiderül, mindenesetre ne felejts el fürdeni előtte...
4/9 anonim válasza:
ha értelmes,felelősségteljes lány akkor nem fekszik le veled 16 évesen 3 hónap után,mert az még korai
5/9 anonim válasza:
miért ne lehetne pettingelni, nem baj az, ha megismeritek egymást , a szexel azért még várhattok :)
6/9 anonim válasza:
Ha a lány helyében lennék ezzel a szituációval, akkor én akarnék valamit.
16/L
7/9 anonim válasza:
ebben a helyzetben énis akarnék valamit... ink. vigyél óvszert, biztos ami biztos :)
9/9 anonim válasza:
Ehhez nem tudok különösebbet hozzá fűzni de nem vagy biztos a dolgodban akkor hívd fel a különleges tudakozót vagy a 911-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!