Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem írnak vissza a...

Miért nem írnak vissza a lányok képküldés után? Ennyire ronda lennék?

Figyelt kérdés
Már rengeteg lánynak küldtem képet magamról, de sajnos egy sem írt vissza... :( Tegnapelőtt írt egy lány, hogy szívesen megismerne, de mióta küldtem képet magamról, azóta nem ír vissza... Már annyira magamba fordultam ez miatt, hogy depressziós lettem és nem eszek egész nap mert egyszerűen nincs étvágyam.. Ennyire ronda lennék?... :( Nem vagyok igénytelen, tisztán tartom magam.. Havonta csináltatom meg a frizurám, divatosan öltözködöm saját stílusom szerint.. Bár igaz, hogy vékony vagyok.. (De úgy nem tudok hízni, hogy nincs étvágyam) Úgy kell magamba erőltetni az ételt.. A legnagyobb szépséghibám az, hogy elállnak a füleim... Már gondolkoztam, hogy megműttetem, de az túl drága.. Szerintetek lehet ez a probléma, amiért egy sem ír vissza?.. 18/F

2014. dec. 24. 11:20
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
A kérdést még én írtam ki, de azóta sem volt még senki....... Egyre jobban múlik az idő.... Úgy tűnik, hogy soha sem lesz barátnőm, pedig azóta még a füleimet is megműttettem, de nég így is ronda vagyok..... 25/F?
2021. okt. 27. 09:30
 32/32 anonim válasza:
A kérdést még én írtam ki, de azóta sem volt még senkim...... Egyre jobban múlik az idő.... Úgy tűnik, hogy soha sem lesz barátnőm, pedig azóta még a füleimet is megműttettem, de még így is ronda vagyok..... 25/F
2021. okt. 27. 09:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!