Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem írnak vissza a...

Miért nem írnak vissza a lányok képküldés után? Ennyire ronda lennék?

Figyelt kérdés
Már rengeteg lánynak küldtem képet magamról, de sajnos egy sem írt vissza... :( Tegnapelőtt írt egy lány, hogy szívesen megismerne, de mióta küldtem képet magamról, azóta nem ír vissza... Már annyira magamba fordultam ez miatt, hogy depressziós lettem és nem eszek egész nap mert egyszerűen nincs étvágyam.. Ennyire ronda lennék?... :( Nem vagyok igénytelen, tisztán tartom magam.. Havonta csináltatom meg a frizurám, divatosan öltözködöm saját stílusom szerint.. Bár igaz, hogy vékony vagyok.. (De úgy nem tudok hízni, hogy nincs étvágyam) Úgy kell magamba erőltetni az ételt.. A legnagyobb szépséghibám az, hogy elállnak a füleim... Már gondolkoztam, hogy megműttetem, de az túl drága.. Szerintetek lehet ez a probléma, amiért egy sem ír vissza?.. 18/F

2014. dec. 24. 11:20
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
kb hogy nézel ki ?
2014. dec. 24. 20:52
 22/32 anonim ***** válasza:
nálam is ez a helyzet :)
2014. dec. 24. 21:04
 23/32 A kérdező kommentje:
21/22 válaszoló. Magas vagyok, de vékony és kicsit elállnak a füleim..
2014. dec. 24. 21:10
 24/32 anonim válasza:
szerintem az nem baj ha valakinek eláll a füle , ez a legkisebb . De küldj képet kíváncsi lettem :)
2014. dec. 25. 11:29
 25/32 anonim válasza:
Küldenél nekem is egy képet? Nem tudom elképzelni mi rettenti el annyira a csajokat, hisz a leírás alapján nem vagy reménytelen eset.
2014. dec. 25. 13:46
 26/32 anonim válasza:
fiukkal még nem probálkoztál ?
2014. dec. 25. 20:36
 27/32 anonim válasza:
Ha gondolod nekem is küldhetsz képet, ígérem hogy leírom őszintén a véleményemet, bár a leírás alapján szerintem nem lehet gond. :)
2014. dec. 28. 17:45
 28/32 anonim válasza:
A rondaság relatív, inkább a belső fontos hosszabb távon !!!!
2015. febr. 6. 09:23
 29/32 anonim ***** válasza:

amúgy kérdező akárhogy is van,, végeredményben tényleg számít a belső..

inkább mint a külső,,, na jó persze, ha hüde jól nézel ki, de inkább mondjuk úgy, bejössz az illetőnek az sokat dob, csakhogy

ha alapból jól szocializálódsz vagy hogy mondjam akkor azért csak meglátják benned a jót, főleg ha rengeteg másik hülye vesz körül,

de tessék, szerintem neked kis korod óta nem volt sok barátod ha jól tippelek. Azt nem voltál egy nagy társasági ember.

De igen, persze kis korban még rosszabb ha nem szép valaki, de a lényeg, hogy ha normális személyiséged van akkor tudod kompenzálni, illetve személyiséged valószínűleg neked is van, kétlem hogy ne lenne. Csak gondolom a kapcsolatok maradtak ki amik segítettek volna abban hogy barátkozz meg stb... amúgy én se vagyok egy 215125 baráttal rendelkező ember szóval nyugi, ettől még lehetsz normális

csak hát szívás, hátrány picit ha ezek így kimaradnak, nem mindenkinek könnyű, amúgy szerintem ha lesz majd valami munkahelyed, [ami nem valami olyan szar hogy tök szarul érzed ott magad] az jót fog tenni,

2015. febr. 6. 19:46
 30/32 anonim ***** válasza:
A kérdést még én írtam ki, de azóta is ugyanez a problémám............. Semmit sem változtak a dolgok................ 20/F
2017. febr. 19. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!