Ha minden lány azt írja képküldés után a külsőmről, hogy nincs velem semmibaj, az mit jelent?
Figyelt kérdés
Rengeteg lánynak küldtem képet magamról ezen az oldalon és szinte az összes ezt írta. Ez most azt jelenti, hogy ronda vagyok? 18/F2014. okt. 8. 16:51
1/32 anonim válasza:
Látott már jobbat de rosszabbat is.
Vagy csak nem akar megbántani
2/32 anonim válasza:
Valószínűleg átlagos külsővel rendelkezel. Ergo: első ránézésre sem jóképűnek, sem csúnyának nem látnak.
3/32 anonim válasza:
Igen, én is általában azoknak írok ilyet, aki átlagos, esetleg picit átlag alatti, de ronda semmi esetre sem. Szóval igen, láttam már nála ezerszer jobb pasit, de ezerszer csúnyábbat is.
4/32 anonim válasza:
De jó neked. Engem minden lány lerondáz.
5/32 A kérdező kommentje:
Én is ronda vagyok.. Eddig még egyetlenegy pozitív választ nem kaptam...
2014. okt. 8. 17:26
6/32 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy ronda vagy, de mivel lány, és úgyse fog valószínűleg soha az életbe látni, nem akar megbántani.
7/32 A kérdező kommentje:
Most már érthető, hogy miért nem írtak vissza páran.
. Nincs olyan lány, akinek tetszenék..
2014. okt. 9. 02:21
8/32 anonim válasza:
Bravó, kérdező. Hárman mondtuk el neked, hogy a "nincs veled semmi baj" átlagos külsőt jelent, te ebből azt szűrted le, hogy ronda vagy, és hogy nem kaptál pozitív választ.
No comment.
9/32 A kérdező kommentje:
Tényleg ronda vagyok.. Sokan írták már...
2014. okt. 9. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!