Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha minden lány azt írja...

Ha minden lány azt írja képküldés után a külsőmről, hogy nincs velem semmibaj, az mit jelent?

Figyelt kérdés
Rengeteg lánynak küldtem képet magamról ezen az oldalon és szinte az összes ezt írta. Ez most azt jelenti, hogy ronda vagyok? 18/F

2014. okt. 8. 16:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Kb. azt, hogy nem kellenél neki, mert ronda vagy.
2014. okt. 19. 15:29
 22/32 anonim ***** válasza:
Azt hogy nem járna veled..
2014. okt. 19. 15:51
 23/32 anonim ***** válasza:
2014. okt. 19. 17:10
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Én azt vettem észre, hogy ha ronda vagy, akkor tehetsz bármit, nem fognak rád férfiként tekinteni, bezzeg ha jóképű vagy, akkor amint meglátnak már nyílik is szét a lábuk. Ilyen a világ.

Az meg hogy a belső a lényeg...ja, max a pénztárcád belseje.

Nem azt mondom hogy lehetetlen ismerkedni, de látom a nők arcán az undort, megvetést, meg a "mit akar ez itt"

tekintetet...azért nem kellemes. Meg lehetsz akármilyen belül, ha nem kíváncsiak rád, bezzeg a másik még ki sem nyitotta a száját, már imádják.

2014. okt. 19. 18:20
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen, ahogy az utolsó írja. Belső, meg kisugárzás...ja, nagy baromság. Lehetsz tökéletes belsőleg, a nők akkor is a jóképű, magabiztos és tahó férfiaknak teszik szét a lábukat. Aztán megy a rinya, mikor a macsó ott hagyja őket a gyerekkel, mert rájuk unt, de ígyse-úgyse változtatnak...
2014. okt. 19. 18:35
 26/32 anonim ***** válasza:

ma 18:35

A lányoknak egy szavúkat sem lehet elhinni..

2014. okt. 19. 18:42
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Itt már lényegében leírtak előttem mindent. Én annyit tennék hozzá, hogy sokan válogatnak is és soknak csak tökéletes fiú kell, mert az a menő, azzal fel bír vágni. Neten ráírsz egy lánykára, aki 15éves és pontosan tudja, ő egy érett nő és megérdemli a tökélyt. Ha bele is megy, hogy jártok, akkor is az mi? Az a nagy semmi. Én ebből nem kérek.

A másik meg kinek mire kell barátnő. Ebben a 15-18 éves korosztályban az a kellemetlen, hogy a sokat változik az ember... vagyis nem sok értelme van nagy tavlatokban gondolkodni. Én is sokat változtam és csak mosolygok magamon így belegondolva.

Ha a dumaddal fel tudod kelteni a figyelmét, akkor már elértél valamit. Ha el tudod érni, hogy beléd szeressen, nyertél.

2014. okt. 19. 19:25
 28/32 anonim ***** válasza:
#27: Nehogy azt gondold, hogy az idősebbek többsége értelmesebb a tizenéveseknél. Diszkókban, kocsmákban sakálrészegre isszák magukat, aztán elmennek szobára mindenféle jöttmenttel, kolikban dettó, én is átlagos, normális pasiként próbáltam ismerkedni, nem túl sok sikerrel (pedig olyan lányoknál próbálkoztam, akikről még el is lehetett gondolni, hogy van valami a koponyájukban), esetleg ritkán egy randit sikerült összehozni, de legtöbbször csak leráztak. Természetesen vannak kivételek, de a többség sajnos még a komolyabb ismerkedésre sem ad esélyt a másiknak, utána meg nyafognak, hogy senki rájuk sem néz.
2014. okt. 19. 20:05
 29/32 anonim ***** válasza:
azt hogy egy rakat gyik vagy
2014. okt. 25. 01:34
 30/32 anonim ***** válasza:
Nincs vele semmi baj az a dugható kategória :))
2014. dec. 21. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!