Ha minden lány azt írja képküldés után a külsőmről, hogy nincs velem semmibaj, az mit jelent?
A lányok az ilyen pasikra buknak csak:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Én azt vettem észre, hogy ha ronda vagy, akkor tehetsz bármit, nem fognak rád férfiként tekinteni, bezzeg ha jóképű vagy, akkor amint meglátnak már nyílik is szét a lábuk. Ilyen a világ.
Az meg hogy a belső a lényeg...ja, max a pénztárcád belseje.
Nem azt mondom hogy lehetetlen ismerkedni, de látom a nők arcán az undort, megvetést, meg a "mit akar ez itt"
tekintetet...azért nem kellemes. Meg lehetsz akármilyen belül, ha nem kíváncsiak rád, bezzeg a másik még ki sem nyitotta a száját, már imádják.
ma 18:35
A lányoknak egy szavúkat sem lehet elhinni..
Itt már lényegében leírtak előttem mindent. Én annyit tennék hozzá, hogy sokan válogatnak is és soknak csak tökéletes fiú kell, mert az a menő, azzal fel bír vágni. Neten ráírsz egy lánykára, aki 15éves és pontosan tudja, ő egy érett nő és megérdemli a tökélyt. Ha bele is megy, hogy jártok, akkor is az mi? Az a nagy semmi. Én ebből nem kérek.
A másik meg kinek mire kell barátnő. Ebben a 15-18 éves korosztályban az a kellemetlen, hogy a sokat változik az ember... vagyis nem sok értelme van nagy tavlatokban gondolkodni. Én is sokat változtam és csak mosolygok magamon így belegondolva.
Ha a dumaddal fel tudod kelteni a figyelmét, akkor már elértél valamit. Ha el tudod érni, hogy beléd szeressen, nyertél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!