Magáról csak úgy miért küld / mutat képeket egy lány egy fiúnak?
Figyelt kérdés
Nem kérem, és még is mutat magáról. Ha nála vagyunk, régi képeket, ha neten, akkor legújabbakat, hogy milyen az új haja, stb.
Ismerkedési fázisban vagyunk, és eddig úgy jött le, hogy nem akar most senkit se. És nem, nem nárcisztikus, egónövelő személy.
2014. szept. 27. 10:25
2/7 anonim válasza:
Szerintem csak érdekli a véleményed és ad is rá. Szerintem pont, hogy érdeklődik irántad!
3/7 A kérdező kommentje:
Tizenévesek vagyunk, ő 16, én 19.
Nem kérdez semmit, csak mutat.
2014. szept. 27. 10:45
4/7 anonim válasza:
Legalább csókolóztál már vele?
5/7 A kérdező kommentje:
Nem. Ismerkedünk még csak, pár közös program volt eddig.
2014. szept. 27. 11:17
6/7 anonim válasza:
Nem bizti, hogy van mögötte bármi szándék.
Volt, hogy dumiztam egy fiúval, és kiváncsi voltam a véleményére, ezért tettem neki képeket.
Persze, ahhoz hogy tegyek, el kell érnie azt, hogy valóban érdekeljen mit mond/ir véleményként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!