Ha egy lány ír magáról azután, hogy küldtem neki magamról képet, meg megírtam, hogy szeretném őt megismerni, akkor van esélyem ismerkedni vele?
Kérj képet.
Nem azért, mert jaj a külső... Ne is erősködve. Mondjuk csak hozd fel, hogy új dologként chatelhetnétek is (v nem csak leveleztek, hanem chat is volt már?) kérd el a facebook elérhetőségét v skype, bármi... Telefonszámot később, mert hogy hallani akarod a hangját... A netes ismerkedésnek vannak lépcsőfokai (elég tapasztalt vagyok, a páromat konkrétan itt ismertem meg) és hidd el, nagyon rossz érzés pofára esni... Igen, a külső miatt is lehet. Mert hidd el, akárki akármit mond, ha ez a személy neked nem fog tetszeni külsőleg, és nem lesz vonzó számodra, akármennyire is megszeretted, komolyabban nem fog tudni érdekelni. Sokkal jobb kötődés előtt kiábrándulni, mint később. Másik eset: meglátod és még inkább akarod majd őt... A képcsere, egymás megnézése nagyon is természetes, és egyáltalán nem bunkóság. Nem úgy kell kérni, mintha csak erre menne ki a játék, hiszen tényleg nem erre megy ki.
Azért írtam mindezt le, mert eddig 2x fordult elő, hogy valakiért szinte már rajongtam, mire eljutottunk a kölcsönös képcseréig. Egyik esetben én nem tetszettem az illetőnek, másik alkalommal, hiába vágytam rá 2 hónapon át, egyszerűen semmilyen szinten nem vonzott külsőleg, szikrányit sem... Hidd el, ennél rosszabb érzés nincs - ha valakiből így ábrándulsz ki, és még csak nem is tehetettek róla...
Illetve ha tetszik is, utána úgyis élőben dől el az egész. Vagy van kémia, vagy nincs.
Sajnos ez a velős igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!