Lányok, van kedvetek ismerkedni így ma este?
Figyelt kérdés
Van itt olyan pesti vagy Pesthez közel lakó hölgy, aki 20-23 év körüli és szeretne ismerkedni, egy tök normális sráccal? Egyetemista vagyok (mérnökhallgató) és szívesen megismernék egy kedves lányt, aki szintén egy a sok közül, normális, őszinte, szolid, tovább tart a gondolkodása az esti, főműsoridőben leadott Való Világnál. Esetleg nem veti meg az olyan témákat, mint a tudományok, széles érdeklődési körrel rendelkezik, édes a mosolya, veszi a humort, gyengéd, kedves szerető, és képes visszaírni egy tetves választ, ha ráírok. 24/F2014. márc. 26. 20:46
1/9 anonim válasza:
Az ilyen tipusú pasik miért laknak messze? :) Én is kb ilyet keresek, csak fiatalabb vagyok és nagyon nem Pest közeli :(
2/9 anonim válasza:
Nem ertem mi bajod van a valo vilaggal. Teljesen jo musor, engem speciel szellemileg teljesen kikapcsol az egesz heti gondolkodas utan.
3/9 anonim válasza:
Milyen kár, hogy az egyedien szép, tarka szókinccsel bővített szövegkörnyezetedbe beletűzted azt a szót, hogy tetves :)
4/9 A kérdező kommentje:
Nem véletlenül írtam oda, hogy olyan lányokat, akik veszik a humort ;)
2014. márc. 26. 20:50
5/9 anonim válasza:
Akkor elnézést a kötekedésért :)
7/9 A kérdező kommentje:
Semmi gond, egyébként akinek kell, küldhetek képet is magamról.
2014. márc. 26. 20:57
8/9 anonim válasza:
Tényleg ez a legjobb hely társkeresésre?? Már nem azért,lehet az én felfogásommal van a baj 17 éves koromra :/
Egyébként jó tudni hogy vannak még ITT is értelmes emberek :D
9/9 anonim válasza:
Egyetértek, ez kész csoda xD
Kérdező ne add fel, biztos fogsz majd találni^~^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!