Hogyan jöjjek össze/közeledjek egy lányhoz aki megvan győződve róla hogy csúnya és soha nem lesz senkije?
Például:
lány - Csúnya vagyok!
fiú - De tök jó a humorérzéked, és olyan cuki, amikor nevetsz!
Magyarán: ne azt akard egyszerre elhitetni vele, hogy ő tulajdonképpen tök szép, hanem hangsúlyozd olyan tulajdonságait, amelyek tetszenek neked, legyenek azok külsők vagy belsők. Lehetnek egész aprók is, például: cuki az a kis rés a felső fogaid között, ahogy nevetsz. Vagyis éreztesd vele, hogy a "hibák" is lehetnek aranyosak. Vagy például a belső tulajdonságai is bejöhetnek, mondjuk: még egy lánnyal sem tudtam olyan jól elbeszélgetni, mint veled. A tartalom persze változtatható, tehát ami neked bejön, tetszik. Éreztesd vele, hogy jól érzed magad vele, mert jó vele beszélgetni, szórakozni, mert okosakat vagy vicceseket tud mondani, mert jó ötletei vannak, mert kreatív vagy akármi, és érd el, hogy ő is jól érezze magát a társaságodban.
Ezért mondom, hogy apróbb részleteket dicsérj. Azt nem fogja elhinni, hogy csinos vagy szép, de azt még elhiheti, hogy pl. szép a szeme.
Azért mondom, mert én is ilyesmi lány voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!