Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csodálkoznak a lányok,...

Miért csodálkoznak a lányok, hogy a LEGTÖBB fiúnak bomba csaj kell, ha a csúnya lányok is szuperpasit akarnak?

Figyelt kérdés

2014. okt. 7. 12:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert kell, hogy külsőleg is(!) vonzódj a válaszottadhoz. Ezzel nincs is gond, csak egyesek lusták felkelni a fotelből és elmenni konditerembe vagy futni , hogy ők is kinézzenek valahogy. Nem sok teljesen reménytelen ember van, lusta annál több.
2014. okt. 7. 12:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem, fiúként nem feltétlenül bomba csaj kell, de az fontos, hogy tudjak hozzá vonzódni, mondjuk van egy-két csaj, aki nem egy szépség, mégis vonzónak tartom őket.
2014. okt. 7. 12:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Egy csaj mindenképp kerül valamibe. Nemcsak pénzbe. Akkor meg már legyen olyan, akiért minél inkább megéri, nemigaz?
2014. okt. 7. 13:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Még egy idióta, akit kikosaraztak...
2014. okt. 7. 14:20
 5/10 anonim ***** válasza:
1-es inkább az a baj, hogy a legtöbb embernek nincs pénze költeni edzésre meg rendes ételekre, amibő lehet is izmost építeni, csak szólok, hogy nekem a sajátos genetikám miatt havi 50 ezerbe kerülne, hogy kigyúrt életmódot élhessek, na de az itteni minimálból ki tud még erre is költeni?
2014. okt. 7. 23:45
 6/10 anonim ***** válasza:

#5: Nem feltétlenül egy Schwarzenegger fénykorában a minimum, futás elég olcsón megúszható (feleslegtől megszabadulni) és van egy halom edzés amihez nem kell plusz felszerelés (fekvőtámasz, húzodzkodás, lábemelés). De egy használt kettlebellbe beruházni is csak egyszer kell és azzal már elég jól el lehet lenni.

#1-es voltam.

2014. okt. 8. 10:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Bocs, kifelejtettem, hogy persze, nagyobbrészt múlik a táplálkozáson, de erre szintén oda lehet figyelni (neten elég jól lehet tájékozódni) és a végén nem lesz sokkal több minta az ember májkrémeskenyéren meg chips/cola kombón élne.
2014. okt. 8. 10:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Én nem aksrnék bomba pasit.Itt nem azt értettem,hogy ne nézzen ki jól de az olyan fiúkat mindig lenéztem akik csak a külsőt nézték.
2014. okt. 8. 16:01
 9/10 anonim ***** válasza:
meg kell jegyeznem, hogy van egy csaj, akit imádok, pedig nem is igazán szép, de kedses mosolyú, még kicsit duci is, de imádom, mert aranyos. folyton mosolyog, meg nevetgél, egyszerűen jól érzem magama közelében
2014. nov. 12. 01:11
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 voltam, s hozzűteném, hogy ugyanilyen viselkedés egy jó alakú bomba csajtól természetesen kivált egyéb biokémiai reakciókat is...............
2014. nov. 12. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!