Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha minden lány azt írja...

Ha minden lány azt írja képküldés után a külsőmről, hogy nincs velem semmibaj, az mit jelent?

Figyelt kérdés
Rengeteg lánynak küldtem képet magamról ezen az oldalon és szinte az összes ezt írta. Ez most azt jelenti, hogy ronda vagyok? 18/F

2014. okt. 8. 16:51
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Küldj képet,és megmondom.
2014. okt. 9. 17:11
 12/32 A kérdező kommentje:
Már nagyon sokan írták, hogy ronda vagyok... Az olyan válaszokból meg nem kérek, hogy "rendben vagy"... Mit takar az, hogy rendben vagyok?... Ez is rondát jelent gondolom, csak enyhén fogalmazva..
2014. okt. 9. 18:37
 13/32 A kérdező kommentje:
Itt senkinek sem érdemes képet küldeni, ha csak azt kapom folyton, hogy ronda vagyok vagy, hogy minden rendben van velem...
2014. okt. 9. 18:47
 14/32 A kérdező kommentje:
Ezt ne vegyétek sértésne, ki nem inge ne vegye magára!... Sok itt az állszent lány, akik azt állítják, hogy mennyire szeretik a ronda fiúkat.... Nem kell kamuzni.. Nemértem, hogy ez egyes lányoknak mire jó... Miért reklámozzátok, hogy tetszenek nektek a ronda fiúk, ha képküldés után vissza sem 8rtok neki?...
2014. okt. 9. 18:52
 15/32 anonim ***** válasza:

Ezt a baromságot, má megbocsáss kérdező... Teteszenek nekik a ronda fiúk :D ha rondának tartja, akkor hogy a francba tetszhet neki? Ehhez én nem érek fel.

Kérdésre meg: én akkor írok ilyet, ha viszonylag jól néz ki az illető, de nem az esetem.

De véleményezni is tudnálak,ha küldenél képet ;)

2014. okt. 9. 21:03
 16/32 A kérdező kommentje:
Ezt rosszul fogalmaztam.. Úgy értem, hogy egyes ronda fiús kérdések alá, olyanokat írnak, hogy szeretik az olyan kaliberű fiúkat mint amilyen a kérdező... Pld a kérdező leírja, hogy neki nagy orra van, erre odaírja 1-2 lány, hogy szerintük "aranyosak" a nagy orrú fiúk és, hogy küldhetne magáról képet, csak az a baj, hogy ezt velem sokszor eljátszották... Küldtem képet több ilyen lánynak, de a fele nem válaszolt a másik fele meg csak azt írta, hogy rendben vagyok vagy, hogy ronda..
2014. okt. 10. 03:42
 17/32 A kérdező kommentje:
hogy nézhet ki jól valaki, ha a másiknak nem az esete?.... Ez azt jelenti, hogy ronda... Sokszor megkaptam már ezt... Akkor gondolod, hogy jól nézek ki?.... Akinek folyamatosan ezt írják az nem néz ki jól egyáltalán....
2014. okt. 10. 04:04
 18/32 anonim ***** válasza:
Van, akinek az átlagos is ronda, mert mondjuk válogatós. Én is sok lánnyal beszélgettem, leveleztem már, a legtöbbjük nyafogott, hogy senki nem néz rájuk, magányosak stb., és állítólag elég lett volna nekik egy átlagos pasi. Ehhez képest kb. annyit kaptam, mint te, és mikor elhívtam őket valahová, mind elpárologtak. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy a zömük durván önbizalomhiányos, önsajnáltató akárki volt, de akkor sem értem, miért nem adnak esély sem önmaguknak, sem a másik embernek.
2014. okt. 11. 20:42
 19/32 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van utolsó... :( Szinte minden lánynak a tökéletes SWAG fiúk kellenek... Már megszoktam, hogy csak lekoptatnak... De jó lenne, ha lenne egy olyan lány, aki elfogadna..
2014. okt. 11. 20:49
 20/32 anonim ***** válasza:
Én idősebbeknél próbálkoztam, de azoknak a többsége sem normális. Mondjuk nyilván nem kötelező a magamfajtát elfogadniuk, csak ne nyafogjanak, hogy senkinek sem kellenek, ha folyton hárítanak, amikor egy normális, átlagos srác közeledne hozzájuk.
2014. okt. 11. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!