Miért nem írnak vissza a lányok képküldés után? Ennyire ronda lennék?
Figyelt kérdés
Már rengeteg lánynak küldtem képet magamról, de sajnos egy sem írt vissza... :( Tegnapelőtt írt egy lány, hogy szívesen megismerne, de mióta küldtem képet magamról, azóta nem ír vissza... Már annyira magamba fordultam ez miatt, hogy depressziós lettem és nem eszek egész nap mert egyszerűen nincs étvágyam.. Ennyire ronda lennék?... :( Nem vagyok igénytelen, tisztán tartom magam.. Havonta csináltatom meg a frizurám, divatosan öltözködöm saját stílusom szerint.. Bár igaz, hogy vékony vagyok.. (De úgy nem tudok hízni, hogy nincs étvágyam) Úgy kell magamba erőltetni az ételt.. A legnagyobb szépséghibám az, hogy elállnak a füleim... Már gondolkoztam, hogy megműttetem, de az túl drága.. Szerintetek lehet ez a probléma, amiért egy sem ír vissza?.. 18/F2014. dec. 24. 11:20
1/32 anonim válasza:
Lehet. :D
"Havonta csináltatom meg a frizurám"
Vagy homár vagy, vagy csak egy divatcsicska. Rakd fel valahova a képed, majd megvéleményezzük és akkor biztosan tudni fogod! ;)
2/32 anonim válasza:
Próbalkozz meg az edzessel,tömd magad es diakmunkaval, spórolassal szedd össze a penzt fülműtetre.
Felszínesek a lanyok ez teny de ha így maradsz,nem fogsz talalni.
3/32 anonim válasza:
Hát, ezt látatlanban nen lehet megmondani. Ha küldesz egy képet, én őszintén elmondom a véleményem.
17L
4/32 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, de kihagytam, hogy hamar nő a hajam és, hogy göndör..
2014. dec. 24. 11:27
5/32 anonim válasza:
Ide is küldhetsz,mondok véleményt:)
6/32 anonim válasza:
Engem már előtte lekoptatnak vagy eltűnnek.
7/32 anonim válasza:
ide is küldhetsz, de ha nem tetszel lehet nem írok vissza :D
8/32 anonim válasza:
Én is pont ugyanígy vagyok vele. Bár engem minden lány rettenetesen rondának tart. Élőben azonnal lekoptatnak, neten meg amíg csak beszélgetünk minden jó, de képküldés után, függetlenül attól, hogy előtte miket írtak, mind lekopik. Na, én tényleg ocsmány vagyok.
9/32 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz ha érdekelne vélemény. 19/N
10/32 anonim válasza:
Kíváncsi lettem. Küldj képet :D
Visszaírok még ha azt is h ronda vagy. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!