Miért nem írnak vissza a lányok képküldés után?
Ennyire ronda lennék?
Figyelt kérdés
Már rengeteg lánynak küldtem képet magamról, de sajnos egy sem írt vissza... :( Tegnapelőtt írt egy lány, hogy szívesen megismerne, de mióta küldtem képet magamról, azóta nem ír vissza... Már annyira magamba fordultam ez miatt, hogy depressziós lettem és nem eszek egész nap mert egyszerűen nincs étvágyam.. Ennyire ronda lennék?... :( Nem vagyok igénytelen, tisztán tartom magam.. Havonta csináltatom meg a frizurám, divatosan öltözködöm saját stílusom szerint.. Bár igaz, hogy vékony vagyok.. (De úgy nem tudok hízni, hogy nincs étvágyam) Úgy kell magamba erőltetni az ételt.. A legnagyobb szépséghibám az, hogy elállnak a füleim... Már gondolkoztam, hogy megműttetem, de az túl drága.. Szerintetek lehet ez a probléma, amiért egy sem ír vissza?.. 18/F
8/8 Válaszoló.. A kommentedet, mintha csak én írtam volna... Ez teljesen ugyanígy velem.. Élőben úgy szint lekoptatnak, neten viszont csak képküldésig tart a beszélgetés.. :(
2014. dec. 24. 11:41
12/32 anonim válasza:
Mindig így indul :) Aztán utána valahogy vagy valami béna indokkal inkább mégse írtok vissza.
2014. dec. 24. 11:41
13/32 anonim válasza:
..
2014. dec. 24. 11:53
14/32 anonim válasza:
Magamból kiindulva igen, valószínű a rondaságod miatt nem írnak vissza.
2014. dec. 24. 12:03
15/32 anonim válasza:
Ha még nem kaptál elég választ, nekem is küldhetsz képet, szívesen segítek és leírom a véleményem!:) 16L
2014. dec. 24. 14:03
16/32 anonim válasza:
Akinek képet küldesz, elmondom, milyen válaszra számíthatsz:
Rosszabbra számítottam; Nem is vagy olyan ronda; Biztos lesz olyan lány, akinek bejössz; Egész helyes lennél, ha...
Gondolom ilyen válaszokat kaptál. Nehogy elhidd! Azért kapsz viszonylag pozitív válaszokat, hogy megpróbálják helyrerakni az önképedet, vagyis inkább egy hamis önképet próbálnak kialakítani benned. Ha ismerkedési szándékkal, esetleg ismerkedés közben küldenéd a képet ugyanezeknek a lányoknak, már teljesen más lenne a helyzet. Ezt kalkuláld bele a dolgokba.
2014. dec. 24. 14:08
17/32 anonim válasza:
Uccsó, jól megvigasztaltad a kérdezőt. :D
2014. dec. 24. 14:12
18/32 anonim válasza:
17: Inkább szembesüljön a kegyetlen valósággal minél előbb. Én is ronda vagyok, 10 évvel idősebb nála, de még csak randim sem volt soha, mert ronda vagyok :D De kérdező, nyugodtan kérdezz vissza az ilyen "önbizalom építő" kérdések után, hogy jó, örülök neki, és lenne kedved meginni velem egy kávét valamikor. Figyeld a reakciókat :D Ekkor jön az, hogy hát nem, meg nekem pont nem vagy az esetem, de amúgy biztos találsz majd olyan lányt, akinek tetszeni fogsz. Na ezek az őszinte válaszok. Azt is megsúgom, hogy ha el is hiszed, hogy csak neki nem jöttél be, ki kell ábrándítsalak. Az ezt a témát kutatók felfedeztek egy jelenséget, ami a mate choice copying nevet kapta. Lényegében ha bizonyos számú lánynak nem jöttél be, 0 redukálódott az esélyed, hogy találsz egy olyat, akinek bejönnél. Sajnálom, de ez a keserű igazság. Egy ronda ember bárhogy is próbálkozik örökre magányos marad.
2014. dec. 24. 14:20
19/32 anonim válasza:
nee, nem is diákmunka kell, tudod mit csinálj.. Tanulj meg programozni, neked még nem késő, mellette persze folytathatod a próbálkozást, de azzal urva sok pénzt lehet keresni.
És ritka hogy nem találsz munkát. Szóval ja, azt akkor tele leszel pénzel. Ja a göndör hajas comment meg, hát tény hogy az egyenes könnyebb kezelni stb.. de azért ma már csomó sztár van göndör hajjal, ott van pl a one direction is, be lehet azt jól stylolni, csak hát nehezebb ja
2014. dec. 24. 17:55
20/32 anonim válasza:
18-as nem osztom a véleményedet. Ha valaki veszi a fáradságot, és kitanulja a női lélek rejtelmeit, annak csak egy fokkal kell szebbnek lennie az ördögnél, és utat talál a bugyikba. De még ha nem veszi is a fáradságot, sokszor kerülnek a nők olyan élethelyzetbe, amikor megalkusznak a ízlésükkel, és beleszeretnek egy csúnya pasiba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!