Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csak szerintem vesztegeti az...

Csak szerintem vesztegeti az idejét az, aki 18 éves koránál tovább vár a szüzességének elvesztésével?

Figyelt kérdés

De komolyan, szerintem a normális az a 16. életév betöltése után, de még a 19. életév betöltése előtt megtörténik az első szex. Komolyan! Csak elpocsékolt idő tovább várni.

Szerintetek?

2014. dec. 21. 17:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

abban is van valami, de a kérdező szempontjából feltételezzük hogy XY tud szexelni és van rá lehetősége, csak épp,,, nem akar, vár még,,na

és ebben az esetben nem, nem vesztegeti az idejét, tök mind1

2014. dec. 21. 18:29
 22/26 anonim ***** válasza:
Én szűz vagyok.(30 éves) És szerintem nem szabad várni semennyit sem. Ki kell használni a legelső alkalmat.(már ha van)
2014. dec. 22. 07:44
 23/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdekel minket a véleményed. A másik meg hogy nem döntés kérdése a legtöbb esetben hanem helyzeté.
2014. dec. 23. 19:22
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D
2014. dec. 23. 21:50
 25/26 anonim ***** válasza:
A többségünk egyáltalán nem vár semmire, egyszerűen nincs lehetőségünk szexelni.
2014. dec. 23. 23:36
 26/26 anonim ***** válasza:
25 ös hol élsz? lehetőség mindig van, főleg a mai világban mikor boldog boldogtalan össze vissza kefél , kivéve akkor nincs ha nem áll fel a farkad.
2014. dec. 23. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!