Csak szerintem vesztegeti az idejét az, aki 18 éves koránál tovább vár a szüzességének elvesztésével?
De komolyan, szerintem a normális az a 16. életév betöltése után, de még a 19. életév betöltése előtt megtörténik az első szex. Komolyan! Csak elpocsékolt idő tovább várni.
Szerintetek?
Én később vesztettem el de nem igazán érzem úgy, hogy bármit is elpocsékoltam volna. Nem volt olyan srác akivel le akartam volna feküdni mert gyakorlatilag azon kívül a 6-7 fiún kívül akik az osztálytársaim voltak, másokat nem ismertem (vagyis talán volt még 2-3 fiú de ők sem voltak szimpik) és különösebb vágyat sem éreztem a dologra, szóval akkor miért is kellett volna gyorsan kerítenem valakit, csak hogy ne legyek szűz már 18 felett?
Különben meg szerintem a többség nem vár egyáltalán, egyszerűen úgy alakul nekik, hogy akkor vesztik el, amikor.
Most akkor te
1.Abszolút racionalista, törtető jellem vagy? (a szűzesség elvesztése szükséges mikor az egyén eléri a 18.életévét, hogy a fejlődése és haladása zavartalan legyen)
2.Abszolút egysíkú, beszűkült ember vagy (figyejjé má öcsisajt! Aki tizennyócná' tovább vár az egy lúzer hallgassá már rájam! Csak a zidőd vesztegeted mer' minden luk egyforma csak a dísz más rajta höhöhö. Asztán házasoggyá meg legyen kit szidni. Na öcsisajt fizessé egy Balatoni világost ha mán így segítettem"
#3 teljesen egyetértek
19 vagyok és nem fogok csak azért lefeküdni valakivel, hogy elveszítsem a szüzességem. Amúgy meg kit érdekel, hogy nem voltam együtt még senkivel? Nem tudom miért fújják fel ennyire ezt a dolgot, ettől én nem érzem, hogy értéktelenebb lennék, vagy hiányozna belőlem valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!