A szüzesség elvesztésével változik az ember lelkileg?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 14:00
1/10 Noydra válasza:
Talán nyugodtabb lesz... max ennyi szerintem.
2/10 anonim válasza:
Elég sok nő elrib ancosodik miután átszakadt a puncija :) barátnőmről tudom. Több farkat fog kívánni, és átlagban kevésbé lesz hűséges..hiszen miért ne alapon fog élni.Mielőtt belekötsz, vannak kivételek. 18/F Nyáron veszítette el velem. Felejthetetlen szeretkezést adtam neki, ma meg már más dugja :) kedves az élet
3/10 anonim válasza:
:D 2es, akkor mégis felejthető volt neki az a szeretkezés....
4/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elfelejtettem hogy be van kapcsolva a capes lock, csak miután már elírtam akkor vettem észre és nem akartam elölről kezdeni bocsánat! :(
2014. ápr. 29. 14:21
5/10 anonim válasza:
Tökmindegy mit csinálsz, mindig minen változik...
Mondhatni: "nem léphetünk 2x ugyanabba a folyóba".
A #2-dik hozzászóló jól látja, legalábbis az elri.bancosodást, de erre a nők azt mondanák, hogy: "minden nőt leqrváztok, ha elhagy benneteket", ez is igaz... :-)
De ha elhagy egy nő, akkor tehát hazudozott össze-vissza... ...és még van pofájuk a férfiakra fogni azt, hogy hazudozunk... :-)
6/10 anonim válasza:
éretebben gondolkodik már ha időbe történik
8/10 anonim válasza:
Naná, hogy változik! Hisz amíg el nem veszíti, egyébre se tud gondolni, mint hogy jajjistenemmilyenlesz?
9/10 anonim válasza:
Na igen, mikor anyuci pici lánya rájön, hogy a puncijával gyakorlatilag minden lényegeset megkap, ami az életben kell, csak csettint egyet, utána ezt enyhén kihasználják...
10/10 anonim válasza:
Az, hogy egy lány elveszti a szüzességét, azzal jár hogy onnantól "több farkat fog kívánni"? Meg rájön, hogy mindent megkaphat szexért cserébe? Komolyan?! Nevetséges, hogy ezt ti komolyan is gondoljátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!