Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Általában meddig várjunk a...

Vargak95 kérdése:

Általában meddig várjunk a szüzesség elvesztésével? 15F

Figyelt kérdés
2014. márc. 16. 18:34
 1/10 anonim válasza:
amíg el nem jön az ideje. 16-18
2014. márc. 16. 18:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem találsz valakit, akit szeretsz annyira, hogy érdemes legyen vele elveszteni a szüzességed! :)
2014. márc. 16. 18:37
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ne erőltesd. Csak azzal, aki igazán szeret.

Mivel én még nem találkoztam normális lánnyal, ezért én még mindig szűz vagyok pedig már 18 vagyok.

2014. márc. 16. 19:33
 4/10 anonim ***** válasza:
az első adandó alkalomig. egy másodpercel sem tovább. 30f szűz
2014. márc. 17. 20:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy kicsit durva,h előző hozzászoló 30évesen is szűz.Lehet h soha nem találja meg az igazit,de azért remélem talál egy rendes lányt akivel le mer feküdni.
2014. márc. 18. 15:26
 6/10 anonim ***** válasza:
kösz előző. majd igyekszem. amúgy lehetőségem lenne, csak a hozzáállásommal van a baj :)
2014. márc. 18. 17:55
 7/10 Kata-Kata válasza:
Egy férfi az első adandó alkalomig, mert utána csak nőnek a gátlásaid. Úgy sem lesz tökéletes az első, valószínűleg gyorsan kielégülsz. Én a helyedben mindenképpen tapasztalt partnert keresnék hozzá. Viszont a körülményeket válaszd meg jól, olyan helyen, ahol nem zavarhatnak meg, ágy és tisztálkodási lehetőség áll rendelkezésedre.
2014. márc. 20. 09:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

- = ] Mikor állok készen? [ = -

Nincs egy lista arra, mikor állsz készen!

Ezt onnan tudhatod, hogy belülről megérzed. Van néhány jele, hogy kész vagy pl: már kívánod, vagy izgatott vagy miatta / olyannal akarod csinálni, aki számodra a megfelelő.

Ezt saját magadért csinálod és nem azért, mert menő akarsz lenni. Ez nem a szerelmed bizonyítéka. Akkor állsz készen, amikor te veszed át az irányítást és már tudod, miként kell irányítani.

Készen állsz, ha tudod, miként védekezz nemi betegségek és terhesség ellen.

Készen állsz, amikor a partnereddel már megvolt a szexről való beszélgetésetek.

Soha ne feledd! Nem kell sietni. Ne félj, erre van elég időd és rengeteg alkalmad lesz még gyakorolni. Itt nincs határidő!

2014. márc. 20. 14:37
 9/10 ANita.p válasza:
100%
Amig el nem jön az ideje. Amig nem találsz egy olyan lányt aki mellet jól érzed magad és akivel közösen szeretitek egymást. Akkor aztán megtörténik majd :)
2014. márc. 21. 12:49
 10/10 anonim válasza:
Hadjátok már ilyen baromsággal, egyet értek az első lehetőséges honfitársal. A fiúnak amikor meg van az első adandó alkalom meg kell ragadni, mert nem olyan könnyű erre partnert találni. Ha van kivel tedd meg, halgas rám nekem a fater azt tanította aki megáll szúrd meg, légy férfi. Persze csak akkor ha nő az illető, és nem vagy kapcsolatban.
2014. márc. 21. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!