Csak szerintem vesztegeti az idejét az, aki 18 éves koránál tovább vár a szüzességének elvesztésével?
De komolyan, szerintem a normális az a 16. életév betöltése után, de még a 19. életév betöltése előtt megtörténik az első szex. Komolyan! Csak elpocsékolt idő tovább várni.
Szerintetek?
vesztegeti? Mé?
most hagyjuk, hogy mennyire loser vagy sem a dolog, de,, csak ez lehet valaki célja? Mit veszteget ezen?
Most csak tegyük fel, választhat, 1. vagy 14-18 éves kora közt elveszti a szüzességét, jó szexuális élete lesz, nem fog problémát okozni a dolog VAGY várnia kell 24 éves koráig, viszont urva jó munkája lesz, stb stb..
na most ez csak egy példa, meg ilyen választás nem is létezik kb. csak mondom. Nem ezen áll vagy bukik minden. Simán elütheted más értelmes dologgal az időd [ de akár nem értelmessel is ha neked az jó] anélkül hogy vesztegetnéd.
Nem értek veled egyet, kérdező. Miért kéne "elveszteni"?
Így gondolkozik a fél ország. Nem az a kérdés, hogy hogyan legyen normális kapcsolata az embernek. Meg is látszik, sok szegény gyereket nincs, aki normálisan felnevelje, elválnak a szülők, stb., mert mindenkit csak a szex érdekel.
azt nem kalkulálja bele egyik se meddig fog élni
kitudja mit hoz a sorsotok...kinek mennyi a jövő.Nem árt ezeken el gondolkozni.
Biztos, hogy nem csak szerinted, elvégre a világban csak úgy hemzsegnek a felszínes ribik.
Viszont a gondolatmeneted alapvetően hibás. Az élet nem csak dugásból áll, így egyáltalán nem mondható, hogy elpocsékolt idő lenne minden egyes nap, amit a 19. életév betöltését követően szűzen élnek. Elvégre miért is lenne az? Pontosabban: aki már megd*gatta magát, annak miért lenne kevésbé elpocsékolt idő egy nap, mint annak, aki még szűz?
És végül: vajon mi a jobb? Inkább odaadni nőiességed legdrágább kincsét egy suttyónak, holmi hülye elv miatt, vagy inkább később egy olyannak adni, aki érdemes rá?
Egy ilyen elkefélődött világban mit vár az ember?
Én 20 vagy és szűz. Oszt' nagy kunszt. Néztek már leszbikusnak is. xD De pont leszarom! Inkább szüzen 20, mint ringyóóóként 16! ;) Akiben már ki tudja hány kukac járt.
kérdező... mint mondtam csak egy példa, azért mondtam a munkát mert azzal könnyű volt szemléltetni..
urvára semmi köze a realitáshoz. A lényeg hogy ez nem előny vagy hátrány. Vagy hát kinek mi. De csak azért mert valaki később veszti el, nem vesztegeti az idejét, főleg ha neki úgy jó. Akkor vesztegetné ha semmit se csinálna csak ülne azt ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!