Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti gondolkoznátok az öngyilkos...

Ti gondolkoznátok az öngyilkosságon, ha még 30 éves korotokra se lenne barátnőtök/pasitok?

Figyelt kérdés
Még belegondolni is rossz ebbe, hogy valaki ennyi idősen is egyedül legyen :S
2014. dec. 18. 10:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
81%
Öngyilkosság, ezért? Én azon gondolkoznék, hogy min kéne változtatnom vagy fejlesztenem magammal kapcsolatban, hogy ez ne így legyen, vagy ha annyira feszít a vágy akkor azon gondolkoznék még el, hogy egy szöszi, vagy egy fekete qurvinyeket keressek e magamnak, és elsőre csak egy nővel legyek e vagy keressek e párost? Aztán végigdugnám a város összes prostiját, majd a legjobbakhoz visszajárnék.
2014. dec. 18. 11:11
 12/30 anonim ***** válasza:

Butaság.

Nekem is tele van néha a tököm az egésszel de nem lennék öngyilkos.

Utóbbi 2-3 évben már nem is járok össze a barátokkal mert mindnek kis gyereke, gyerekei vannak már és többnyire házasok is. És ez a téma. És nincs is kedvem hozzá, sőt hozzászólni sem, azt meg végképp unom amikor ezt kérdezik h mikor...

hát a f**acom, inkább költök magamra és nem sajnálok magamtól semmit sem.

2014. dec. 18. 11:44
 13/30 anonim ***** válasza:
Én már 18 évesen gondolkodom az öngyilkosságon.
2014. dec. 18. 11:44
 14/30 Noren1989 ***** válasza:
hát, igazából...ja, de elhalasztottam 45 éves koromra, előtte még dolgozok egy szép kerek 20 évet, h legyen mit elkölteni az utolsó évben alkoholra, jó autóra, meg a kislányokra, akik ezekhez járnak ;)
2014. dec. 18. 11:47
 15/30 anonim ***** válasza:
Ez most komoly? :D 31 éves phd hallgató vagyok és direkt nem kezdek komoly kapcsolatot, amíg nem végeztem. Sőt valószínüleg utána sem fogom erőltetni, mert élni is akarok még. Nem kell mindenkinek 20 évesen szaporodni mint a nyulaknak.
2014. dec. 18. 11:49
 16/30 anonim ***** válasza:
én is gondolkodom az öngyilkosságon, pl azt, hogy egy óriási f aszság, főleg ilyen miatt
2014. dec. 18. 12:05
 17/30 anonim ***** válasza:
30 vagyok. 28 évesen már öngyilkos lettem volna. De a család miatt nem teszem meg. Valakiben nincs meg az az élni akarás, mint sokakban. Nem szeretek küzdeni/küszködni.
2014. dec. 18. 12:48
 18/30 anonim ***** válasza:

Dehogy.

Lehet hogy addigra lesz egy pár éves autóra pénzem. Hülye lennék azután megölni magam :D

2014. dec. 18. 13:05
 19/30 pokolkő válasza:
Csak akkor tehetsz meg mindent, hogy ha már semmid sincs.
2014. dec. 18. 13:19
 20/30 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem.

Ha így állok hozzá akkor nem is lesz és valószínűleg azért sem volt addig, mert ilyen önsajnáló pesszimista személy vagyok.

Utálom az ilyet.

2014. dec. 18. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!