Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok barátnőt szerezni már az öngyilkosságon gondolkozok, mit tegyek?
Most vagyok 20 éves és még sose volt rendes barátnőm csak pár egy éjszakás kavarás de sose lett belőle komoly kapcsolat..
Mostanában már annyira magam alatt vagyok teljesen kihat ez az életemre, hogy nincs társam, teljesen magamba zuhanok mikor elmegyek valami buliba és látom mennyi szép csaj van ott meg ismerőseim is milyen jól elvannak barátnőikkel..
Már az egyetemen se tudok tanulni ott akarom hagyni azt is mert semmi motivációt nem érzek arra, hogy éljek,úgy érzem nincs értelme hajtanom ha egyedül kell leélni életem.
Szüleimmel is egyre jobban romlik kapcsolatom a rossz hangulatom miatt sokat veszekszek velük és eltávolodunk egymástól, de igazából ők az egyetlen indok, hogy még nem végeztem magammal mert nem akarnék nekik ekkora fájdalmat okozni, tudom, hogy nagyon ki lennének miatta.
Nem tudom mi tévő legyek, gondolkoztam hogy elmegyek prostituálthoz is, hogy hátha segít az egy kicsit de ezt se tartom túl helyesnek..
Pszichológushoz is lehet jó lenne elmenni de a magán nagyon sokba kerül az ingyenes meg nem hiszem, hogy túl átfogóan foglalkozna velem..
Már barátaim is észrevették, hogy magamba fordultam kicsit mert ha buliba iszok valamennyit akkor egyből elő jön őszinteség és sajnáltatom magam, hogy semmi nem jön össze.. Ezt én magam is szánalmasnak tartom de az alkohol hozza ki, és muszáj olyankor kiadni magamból..
Nem tudom mi tévő legyek, nem látom a szebb jövőt már évek óta ez van, hogy majd tuti eljön az idő de egyszerűen nem jön..
Előre is köszönöm a segítséget!
Egy cipőben járunk, csak én 23 éves vagyok. Én próbálok másra koncentrálni, tanulás, egyetem, egy jó könyv, egy játék, egy kis sport, egy kirándulás a barátaimmal.
Egyébként az egyetem magányosan nehéz, mert az ember tényleg mindenhol csak párokat lát. Nekem még két év és szerencsére vége. Orvos leszek, de még így sem hiszem, hoy valaha találok normális barátnőt, de remélem a munka majd elfeledteti az ilyen jellegő problémákat.
kérdező te 20 évesen már kavargatsz szal nem tudom mire vagy oda? én itt rahedli sztorit olvastam 20 fölöttiekről akiket totál levegőnek néztek/néznek.
első válaszoló: orvosként lesz csajod előbb vagy utóbb. merthát ugye a lányok szeretik az anyagi biztonságot és nemkevés ezt itt is felvállalja(mintha a 18. században élnénk mikor a nők nem dolgoztak tanultak csak a férjüktől függtek) csak nem tudom akkor hol az egyenjogúság
Ne pattogj már.
Kettőnk közül nekem lehetne csak okom pofázni.
Mivel 23 évesen még nő közelében sem voltam, úgyhogy kuss....
Volt pár kavarás igen , ezzel lehet valóban előrébb vagyok mint mások akik hasonló szituációban vannak, de így se volt nekem se sose kapcsolatom és nagyon hiányzik.
Egyetemen meg főleg az is bánt, hogy az összes ember akikkel jóba vagyok ott jól néznek ki nagyon és mindegyikőjükre tapadnak a csajok, elmegyünk valami szórakozóhelyre és azon kapom magam, hogy mindegyikükön lóg valami csaj én meg egyedül iszogatok a pultnál, teljesen megőrít ez..
Arra válaszolva, hogy mit tettem azért, hogy barátnőm legyen, őszintén bevallva nem sokat mert eléggé megcsappant az önbizalmam azóta, hogy egy lány nagyon csúnyán lerázott, azóta úgy érzem, hogy senki nem akar velem lenni és félek akár beszélni is lányokkal.
Egy kivétel van ha buliba vagyunk és ittam már eleget akkor feloldódnak a gátlásaim de olyankor is csak nagyon ritkán van az, hogy valakivel kialakul ott este valami, na meg akkor sincs sose semmi folytatás..
"Rendkívül kedves vagy 4-es válaszoló.."
Azért valamilyen szinten igaza van. Te még nagyon jól állsz hozzánk képest. Keserédes mosoly mellékelve.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!