Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok barátnőt szerezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok barátnőt szerezni már az öngyilkosságon gondolkozok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most vagyok 20 éves és még sose volt rendes barátnőm csak pár egy éjszakás kavarás de sose lett belőle komoly kapcsolat..

Mostanában már annyira magam alatt vagyok teljesen kihat ez az életemre, hogy nincs társam, teljesen magamba zuhanok mikor elmegyek valami buliba és látom mennyi szép csaj van ott meg ismerőseim is milyen jól elvannak barátnőikkel..

Már az egyetemen se tudok tanulni ott akarom hagyni azt is mert semmi motivációt nem érzek arra, hogy éljek,úgy érzem nincs értelme hajtanom ha egyedül kell leélni életem.

Szüleimmel is egyre jobban romlik kapcsolatom a rossz hangulatom miatt sokat veszekszek velük és eltávolodunk egymástól, de igazából ők az egyetlen indok, hogy még nem végeztem magammal mert nem akarnék nekik ekkora fájdalmat okozni, tudom, hogy nagyon ki lennének miatta.

Nem tudom mi tévő legyek, gondolkoztam hogy elmegyek prostituálthoz is, hogy hátha segít az egy kicsit de ezt se tartom túl helyesnek..

Pszichológushoz is lehet jó lenne elmenni de a magán nagyon sokba kerül az ingyenes meg nem hiszem, hogy túl átfogóan foglalkozna velem..

Már barátaim is észrevették, hogy magamba fordultam kicsit mert ha buliba iszok valamennyit akkor egyből elő jön őszinteség és sajnáltatom magam, hogy semmi nem jön össze.. Ezt én magam is szánalmasnak tartom de az alkohol hozza ki, és muszáj olyankor kiadni magamból..

Nem tudom mi tévő legyek, nem látom a szebb jövőt már évek óta ez van, hogy majd tuti eljön az idő de egyszerűen nem jön..

Előre is köszönöm a segítséget!

2013. szept. 7. 13:59
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Ember, neked legalább egyéjszakások sikerülnek, nekem még ennyi se
2019. nov. 30. 16:19
 32/32 anonim válasza:
Csak én vagyok olyan gondolkodású hogy nem szeretnék barátot?
2020. jan. 20. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!