Mennyire normális, hogy egy csomószor gondolkodom az öngyilkosságon?
Sziasztok!
Nagyon rosszul vagyok már hónapok óta. Van, hogy egyedül ülök a szobámban, és sírok órákig. Este is. Szörnyen utálom magam, és már sokszor elgondolkodtam, hogy milyen lenne ha egyszerűen nem lennék. Anyukám nagyon sokat foglalkozik velem, és egyedül miatta nem tettem még kárt magamban. Vagy csak bebeszélem, és jobb lesz?
17/L
Biztos van vmi oka, h ezekre a dolgokra gondoltál...
Minden ember életében vannak rossz dolgok, ezek egy részén nem lehet változtatni, a másik részükön viszont te magad tudsz! Ha megkeresed a megoldható problémákat-esetleg anyukád tud segíteni, ha jóban vagytok- és elkezdesz ellenük tenni, elkezded őket megoldani és csinálsz valamit, akkor jobb lesz.
Próbálj valami értelmet találni az életednek. Célokkal megtölteni, amelyekért érdemes élned és nem akarsz meghalni, amíg el nem éred őket. :)
Sportolj, zenélj, olvass, tanulj, vagy akármit. Csinálj olyat, ami kedvedre való és eltereli a figyelmed az aktuális gondokról.
Annyi csodás dolog van a világban, miért akarnál meghalni? Ha szarul érzed magad a bőrödben, akkor változtass az életeden. Fiatal vagy még, rengeteg lehetőséged van és még lehetsz az, aki csak szeretnél.
Van sok motiváló/elgondolkodtató könyv/film is, ami vissza tudja hozni az életkedved. Pont aktuális a Pí élete ami ilyen. Egy magányos estéden menj el és nézd meg a moziban, hátha segít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!