Normális az, ha valaki állandóan ugyanarról a témáról gondolkozik, beszél? Csak ez a dolog érdekli, semmi más.
Ez a hirtelen jött dolog a hobbija, az életstílusa, szinte a vallása is, az egyetlen dolog, ami igazán érdekli.
Értelmes srác, de nem logikus beszél ilyenkor. Teljesen mindegy, hogy az időjárásról, csajokról, filozófiáról, a suliról vagy a szomszéd kutyájáról beszégetnének vele, mindig ide fut ki a beszélgetés. A legváratlanabb és a legkevésbé odaillő helyzetben is ezt hozza fel hasonlatként vagy példaként. Ez a hobbija előrébb való, fontosabb mint a családja vagy a barátai, a csajokat is ez alapján válogatja. Ez normális? El fog múlni magától ha alább hagy a lelkesedés?
Hogyan vezethetném rá, hogy más dolgok is érdekeljék? Próbáltam más iránt is felkelteni a figyelmét, de láttam, hogy végig unatkozta az egészet.
Én vagyok intoleráns, vagy ő a megszállott?
Ha ez esetleg a mániás depresszió mániás része, azt miből látszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!