Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok barátnőt szerezni már az öngyilkosságon gondolkozok, mit tegyek?
Most vagyok 20 éves és még sose volt rendes barátnőm csak pár egy éjszakás kavarás de sose lett belőle komoly kapcsolat..
Mostanában már annyira magam alatt vagyok teljesen kihat ez az életemre, hogy nincs társam, teljesen magamba zuhanok mikor elmegyek valami buliba és látom mennyi szép csaj van ott meg ismerőseim is milyen jól elvannak barátnőikkel..
Már az egyetemen se tudok tanulni ott akarom hagyni azt is mert semmi motivációt nem érzek arra, hogy éljek,úgy érzem nincs értelme hajtanom ha egyedül kell leélni életem.
Szüleimmel is egyre jobban romlik kapcsolatom a rossz hangulatom miatt sokat veszekszek velük és eltávolodunk egymástól, de igazából ők az egyetlen indok, hogy még nem végeztem magammal mert nem akarnék nekik ekkora fájdalmat okozni, tudom, hogy nagyon ki lennének miatta.
Nem tudom mi tévő legyek, gondolkoztam hogy elmegyek prostituálthoz is, hogy hátha segít az egy kicsit de ezt se tartom túl helyesnek..
Pszichológushoz is lehet jó lenne elmenni de a magán nagyon sokba kerül az ingyenes meg nem hiszem, hogy túl átfogóan foglalkozna velem..
Már barátaim is észrevették, hogy magamba fordultam kicsit mert ha buliba iszok valamennyit akkor egyből elő jön őszinteség és sajnáltatom magam, hogy semmi nem jön össze.. Ezt én magam is szánalmasnak tartom de az alkohol hozza ki, és muszáj olyankor kiadni magamból..
Nem tudom mi tévő legyek, nem látom a szebb jövőt már évek óta ez van, hogy majd tuti eljön az idő de egyszerűen nem jön..
Előre is köszönöm a segítséget!
Ezt elismerem de akkor is, így is már nagyon magam alatt vagyok és még ez csak egy plusz rúgás mikor már a földön vagyok.
Első válaszoló te pedig ha valóban elvégzed orvosit és orvos leszel akkor biztosan lesz barátnőd..
Én sajnos már egyetemet is ott akarom hagyni mert nem látok értelmet abba, hogy tovább küszködjek a tanulással..
ha otthagyod az egyetemet méglejjebb kerülsz a tőzsdén, mégkevesebb esélyed lesz csajra.
biztos a vizsgaidőszak is idegesít (sikeses vizsga esetén önfeledt szex, bukás esetén vígasztalószex..meg még mik vannak..) nem vagy erős fejben ezek szerint
boksznyelven szólva: mondhatnám nem kapsz olyan nagy pofonokat amiket lábon ne lehetne kihordani, csaképp az ütésállóságod kritikán aluli
"Első válaszoló te pedig ha valóban elvégzed orvosit és orvos leszel akkor biztosan lesz barátnőd..
Én sajnos már egyetemet is ott akarom hagyni mert nem látok értelmet abba, hogy tovább küszködjek a tanulással.."
Ez korántsem biztos. A szakmánknak egyre kisebb a presztízse, egyre inkább vagyunk közellenség, a drága kormányok negatív propagandájának hála, mint segítő foglalkozású, nagytudású, szakemberek. Ráadásul az is közismert, hogy nem keresünk jól. És ezek a dolgok nem igazán imponálnak a nőknek. De ez már egy egész más téma.
Te mit tanulsz? Én egyébként tényleg azt tudom tanácsolni, hogy feküdj rá az egyetemre, mert hatalmat ad.
ugye már megint relatív dolgok :jól kereső rosszul kereső szakmák
én egyetlen orvost ismertem aki nem élt magas életszínvonalon: Mágenheim Ádám a Szomszédokból
Gazdasági karon tanulok..
És igen itt Magyarországon valóban egyre kisebb presztízse van az orvosoknak de mindenki másnak is.
Az orvosok még mindig nagyon közel vannak a tophoz, ha meg kimész esetleg külföldre akkor pláne.
Nem tudom, hogy az segítene e ha elmennék egy fizetős helyre, talán lecsillapodnék? De az az igazság, hogy ezt nem igazán akarnám, sokkal jobb lenne egy rendes lánnyal/barátnővel..
"Nem tudom, hogy az segítene e ha elmennék egy fizetős helyre, talán lecsillapodnék? De az az igazság, hogy ezt nem igazán akarnám, sokkal jobb lenne egy rendes lánnyal/barátnővel.."
A gazdasági baromi jó lehet, ha kombinálod valamivel, mondjuk egy ETK-s szakkal.
Ami a prostizást illeti, arra jó lenne, hogy le tudnám vezetni a nők irányában érzet frusztrációmat következmények nélkül, de sajnálom rá a szüleim pénzét.
Nos, ha abszolút működő megoldást keresel, akkor csajozzál pénzzel, sok pénzzel. A nők ugyanis felszínesek & anyagiasak, a pénzen kívül más nem érdekli őket. Ezzel viszont bármelyik csajnál nyerő lehetsz.
A másik lehetőség hogy prostihoz mész...
Annyi pénzem nincs azért, hogy nagyon villognék vele..
Csajoknál legalább az ami számít ha jó kocsid van, ahhoz pedig közel nincs elég pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!