Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti gondolkoznátok az öngyilkos...

Ti gondolkoznátok az öngyilkosságon, ha még 30 éves korotokra se lenne barátnőtök/pasitok?

Figyelt kérdés
Még belegondolni is rossz ebbe, hogy valaki ennyi idősen is egyedül legyen :S
2014. dec. 18. 10:44
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

egyaltalan nem, mivel nem lenne megoldas.

vagyis, valamilyen szinten megoldas lenne, de eleg gyava megoldas.

az elet nem csak arrol szol, hogy legyen valaki melletted. 30 eves korom elott szinte mindig egyedul voltam, neha-neha volt kapcsolatom rovid idore. megsem fordult meg a fejemben az, hogy ongyilkos legyek.

foglald el magad valami massal, ne fuggj a kapcsolatoktol.

2014. dec. 18. 10:47
 2/30 anonim ***** válasza:
Rossz az..
2014. dec. 18. 10:47
 3/30 anonim ***** válasza:
Öngyilkosságnak ily területeken nincs értelme.
2014. dec. 18. 10:48
 4/30 anonim ***** válasza:
Szarnék rá hogy egyedül vagyok, legalább több időm van más dolgokra
2014. dec. 18. 10:49
 5/30 anonim ***** válasza:
Nekem van olyan 30 éves ismerősöm aki éppen válófélben van, tehát egyedül van...akkor most ő is gondolkozzon az öngyilkosságon?
2014. dec. 18. 10:50
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkozna a frász. Elég szomorú, ha valakinek ez az egy dolog jelenti az élet értelmét. Inkább ezen gondolkozz.
2014. dec. 18. 10:50
 7/30 anonim ***** válasza:
5! Neki volt valaki, majd lesz is. Nem mindegy!
2014. dec. 18. 10:53
 8/30 A kérdező kommentje:

"Neki volt valaki, majd lesz is. Nem mindegy!"

Pontosan. Én olyanokra gondoltam, akiknek 30 éves korukig senkijük se volt. Ők nehezen lehetnek boldog emberek, kiegyensúlyozott élettel, hiszen ha azok lennének már találtak volna párt maguknak. Így nagyobb az esély az öngyilkosságra is.

2014. dec. 18. 11:03
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Soha.

Nekem párral vagy anélkül is több a tervem, mint amennyit egy élet alatt véghez vihetek.

2014. dec. 18. 11:05
 10/30 anonim ***** válasza:
46%

az onsajnalat nem fog segiteni rajtad. es az sem, hogy masokhoz viszonyitod a SAJAT eleted.

masoknak van tarsa? na es? biztos boldogok, vagy csak ugy latszik kivulrol?

azon gondolkodtal-e mar, hogy vajon neked miert nem jott ossze? megprobaltal valtozni es valtoztatni, vagy csak sajnaltatod magad?

az ongyilkossag biztos jol hangzik szamodra, de rohadtul nem old meg semmit azon kivul, hogy egyel kevesebben leszunk.

lasd meg masban is a szepet es valtoztass az eleteden, ha valami nem tetszik. a lehetoseg adott ra.

2014. dec. 18. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!