Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek létezik 30 éves...

Szerintetek létezik 30 éves vagy feletti szüz lányok?

Figyelt kérdés
v miért nem jött össze a dolog,vagy az igazit várja..
2014. nov. 13. 19:51
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
16/19-es válaszoló, az más, ha így gondolod, de nézd már meg milyen stílusban írtad a 16. választ! Mint egy kiéhezett gyökér! Neked külső szemmel nézve, szűz lányként csábító lenne az a válasz?
2014. nov. 17. 10:22
 22/39 anonim ***** válasza:

"nézd már meg milyen stílusban írtad a 16. választ! Mint egy kiéhezett gyökér"

Teljesen mindegy, hogy milyen stílusban írok. Ezek a lányok nem vevők semmire. Igaz is, hogy hülyeség neten írkálnom. Élőben simán szerezhetnék olyan lányt amilyet szeretnék.

2014. nov. 17. 16:50
 23/39 anonim ***** válasza:
"előző: miféle frigidről beszélsz???? Olvass is ne csak írj! :D " A frigidet nem olvastam, hanem 2 évvel ezelőtt dolgoztam egy nyugdíjas fickónál, és őt idéztem.(szó szerint) Beszélgettem vele ilyen párkapcsolati dolgokról/problémákról.
2014. nov. 17. 16:56
 24/39 anonim ***** válasza:

23-as, én is idézem:

"Egy öregember azt mondta: Mindenki kezdjen sorstárssal! Az elvált az elválttal, a szoc fóbiás a szoc fóbiással, a frigid a frigiddel. "

Szóval, ha valaki szűz 30 fölött, vagy bármikor az nem feltétlenül, frigid, fóbiás, nem a táplálkozásán kell változtatni, nem egy abnormális ember....

Az egy más kérdés, hogy egy részük lassan azzá válik a folyamatos ön-leértékelésük miatt.

(amúgy én is öreg vagyok, meg úgy mondanám, hogy a frigid az impotenssel tán jobban kijön)

2014. nov. 17. 17:50
 25/39 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy igazad van. Én amúgy nem zártam ki a lehetőségét, hogy esetleg mégsem gondolom jól a dolgot. Magamat idézném: "Nagyvonalakban szerintem igaz amit mondott." (Szerintem)

Nem gondolom egy szűz lányról sem, hogy abnormális. A saját helyzetemet tartom abnormálisnak. Én 30 évesen szűz vagyok. Pedig fiatal koromtól fogva nagyon kívánom a szexet. Rólam sem mondaná meg senki, hogy szűz vagyok. Magamról tudom, hogy elég összetett ez a szüzesség dolog. Tudom, hogy miért tartok itt, és mit kell tennem, hogy kilábaljak ebből a helyzetből.

Túl könnyűnek látom mások helyzetét. Ezért ez az értetlenkedés :) A 4. és a 10. válaszolóra én úgy gondolok, mint akit lehet hogy meg tudok menteni/változtatni. Mert nekik így nem jó, az biztos. Lehet csak barátok lennénk, és az is lehet, hogy sokkal több. Amúgy láttam már depressziós nőt elkattanni. Tudom, hogy elég komoly problémákról van szó. Mondjuk még nem is volt komoly kapcsolatom. Ezek alapján azt mondhatod, hogy fogalmam sincs a dolgokról. Lehet.

2014. nov. 17. 19:11
 26/39 anonim válasza:

20-as válaszolónak (29 évestől): nem életre szóló kapcsolatról beszélek, hanem úgy általában egy kapcsolatról. Amit te leírtál - kapcsolat nélküli szex -, nekem nagyon furcsa. Mármint én nem tudnék lefeküdni akárkivel (amire te is utaltál), nekem ez is bizalmon múlik (nem is értem azokat, akik hetente mással vannak, vagy egyéjszakás kalandba keverednek - de biztosan más a beállítottságunk). Ugyanakkor belegondolva abba, amit írtál: egy emberrel szívesen megtenném, de őt már évek óta ismerem, megbízok benne, és iszonyatosan tetszik nekem (visszafelé sajnos nem, de nagyon nem). De azért itt is megvan előtte a bizalom. Egy olyannal biztosan nem tenném meg, akit aznap este ismertem meg.

Én sem akarlak meggyőzni a magam igazáról, a válaszok alapján is egyértelmű, hogy sokfélék vagyunk, más erkölcsi normák szerint élünk. Igazából az a fontos, hogy az adott egyén jól érezze magát úgy, ahogy van, és ne szégyenkezzen a cselekedetei miatt.

2014. nov. 17. 19:59
 27/39 anonim ***** válasza:

20-as 26-osnak:

Csúsztatsz kicsit. Hogy kerül ide az egy éjszakás, meg aki minden héten mással?????

Én nem írtam ilyet.

Az egy te általad kreált szélsőséges helyzet, hogy ezzel állítsd szembe, azt, amiben vagy, és így persze te győzöl. :D

Én azt írtam, hogy abban is volt sok minden más a szexen kívül, tehát valósi kapcsolat volt, de semmiféle terv, szál,lehetőség nem volt benne, hogy ennél tovább terjeszkedjen.

Ez nem a mindennap más nő... sőt inkább kettő is esete, ami ellen érveltél.

És persze, mert közös pontok mindig vannak: az alapja a bizalom. Mindennek az alapja az. Az a hit, hogy ez az ember olyan, amilyennek mondja mutatja magát, nem vezet félre, nem vág át. E nélkül szóba se állok már senkivel jóformán, sőt elég nyomós érv volt ennek elvesztése, hogy elhagyjam a két kisebbik gyerekem anyját is.

2014. nov. 17. 22:39
 28/39 anonim válasza:

27-esnek: OK, valóban félreértettelek. Úgy értettem, hogy kapcsolat nélküli szex volt.

De azért ne úgy képzelj el, mint aki azt tervezi, hogy életre szóló kapcsolat lesz valakivel, aki jön. Dehogyis! Kerülöm azt, hogy közelebbi kapcsolatba kerüljek valakivel (nem csak azt, hogy életre szóló kapcsolat legyen), ebből pedig következik az, hogy a szex is kimarad a korábban leírt okok miatt.

De így márt értem, amire gondoltál. És örülök, hogy a bizalom kérdésében egyetértünk. :)

2014. nov. 18. 09:26
 29/39 anonim ***** válasza:

:) szent a béke!

Én diákok közt élek, ezért nekem baromira természetes, hogy különféle nemű emberekkel ülök valami kávézóban és beszélgetünk, - hol valamiről, hol meg csak úgy - de közben aligha jut eszünkbe, a kapcsolat, szex, ilyesmik.

Így aztán lég brutál élmény volt, amikor valami társkereső helyen azt merészeltem javasolni egy hölgynek, hogy ne levelezgessünk, igyunk egy kávét valahol... a közelben is lakott...

Azt a szitoközönt, hogy ő nem randizgat csak úgy , meg mit tudom én....

Csak néztem ki a fejemből.... arra ügyelj nehogy ilyen legyél! Ezért írtam az eleje felé, hogy túl van exponálva a szüzesség, meg a szex maga is... ha ez áll akár egy ismerkedés, beszélgetés középpontjában, az hiba.

2014. nov. 18. 14:15
 30/39 anonim válasza:

Az utolsó megszólalással is teljesen egyetértek. :)

Nem leszek ilyen. Már ilyen vagyok. Csak vicceltem. :)

Én is diákok között élek, ott észre sem veszem ezeket a dolgokat, de azért csak úgy beülni valaki ismeretlennel engem is rémisztene. Ettől még nem szórnék szitkokat a másik fejére, csak szépen megmondanám, hogy ezt még nem szeretném. (Bár ha társkereső oldalról volt ez a válasz, elég elszomorító...)

Én már csak ilyen félős vagyok.

Hát, akkor minden jót, örülök az eszmecserének, még ha kicsit el is tértünk a feltett kérdéstől.

2014. nov. 18. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!