Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan 18 feletti lány, aki nem foglalt és nem ribanc?
Valahányszor elkezdek ismerkedni egy lánnyal, mindig kiderül róla, hogy elég könnyűvérű típus. Aki nem az, az pedig mindig foglalt.
Olyan válaszokat nem kérek, hogy "én ilyen vagyok", mert saját magát nyilván senki nem tartja ribinek.
Nem állítottam, hogy nem létezik, csak kérdeztem.
És ha létezik, hol lehet ilyenekkel találkozni?
kettes vagyok
ne erőltesd a dolgot és akkor egyszercsak megfogod ismerni legalábbis tapasztalataim szerint mindig akkor jön a szerelem mikor nem is vágysz rá
L/18
Hmm...tudom, hogy nem kérted, de azért mondom, hogy én ilyen voltam. 20 évesen lett először komoly kapcsolatom, akkor vesztettem el a szüzességem is. Előtte volt 2-3 komolytalanabb kapcsolatom, de mindegyiknél otthagytak, amikor egy hét után még nem akartam szexelni ;) ;) Szóval, ezzel csak arra célzok, hogy 18-tól 20 éve koromig még volt 2 szabad évem, és még ribanc sem voltam :)
Egyébként elég sok ilyen lány van, legalábbis én ismerek jó néhányat. Nem dugnak össze-vissza, és éppen nincs kapcsolatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!