Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek létezik 30 éves...

Szerintetek létezik 30 éves vagy feletti szüz lányok?

Figyelt kérdés
v miért nem jött össze a dolog,vagy az igazit várja..
2014. nov. 13. 19:51
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

Én nem (képtelen lennék úgy élni), de a testvérem 33 éves és szűz. Azt mondja nem akar se párkapcsolatot, se férjhez menni, sem gyereket. Egyszer volt egy férfi aki meg akarta ismerni, és elkérte volna a telefonszámát a közös rokonunktól, de ő elutasította. Nem felelt meg neki a férfi. Nem akarta megismerni.

Teljesen antiszociális amúgy, barátai sincsenek. Ki sem mozdul otthonról.

2014. nov. 16. 00:53
 12/39 anonim ***** válasza:

8-as 9-esnek:

"iszonyatosan kerulok mindenfele parkapcsolatot, nekem ez nem celom." - azért az két külön dolog.

Nekem se különösebb célom most semmiféle párkapcsolat, de ettől nem kerülöm "iszonyatosan" - azt hogy kell amúgy? :D

Felnőtt nő vagy, mindegy hogy nézel ki, és, hogy minek érzed magad... az egy tipikusan vénasszony szöveg....

én fiatalok közt élek, ott sohasem hallom, hogy "mindenki annyi éves, ahánynak érzi magát... fiatalos vagy drágám" ... stb

2014. nov. 16. 03:02
 13/39 anonim válasza:

Ha valakit nem erdekel a szex , vagy a szerelem annak nem csak elvi okai vannak , hanem orvosi is. Szerintem etkezesi szokasain kell valtoztatni, renszeresen el kene jarni vendeglobe, hogy ne csak az otthoni kajat egye. Igy talan olyan is jut a szervezetebe , ami otthon nem.

A frigiditas gyogyithato!

2014. nov. 16. 12:16
 14/39 anonim ***** válasza:

10-es, hiába mész be hetedszer is... mert te saját magad elől mész be... de hát világos ez neked is, nem?

A szexualitás az nem egy fokozata az emberi kapcsolatoknak, az egy területe.

2014. nov. 16. 13:30
 15/39 anonim ***** válasza:
Vannak 30+-os szűz nők...igazából sajnálom őket, hogy ilyen zárkózottak...a szex nélkül sem kapcsolat, sem gyerek, a romantikus filmekben is van szex(és egy nem szexelőnek ezt sz*r lehet látni), boldoggá is tud tenni nem is kicsit...szex nélkül szerintem nem élet az élet, az élet legjobb részét hagyja ki aki kihagyja...meg szeretem azt a választ hogy ,,nekem nem hiányzik, nincs szükségem rá". Ha ki sem próbálta akkor honnan tudja, hogy jó-e vagy sem? Aki szexelt attól megértem, mert tud véleméényt alkotni, de aki nem az miért nem tudja kipróbálni? Lehet, hogy találna végre egy jó társat és onnantól elkezdené élvezni az életet. Szex és társ nélkül mit tartalmaz az élet? Dolgozol, eszel, alszol, ismétlés, szabadidődben nézed a sok boldog párt az utcán, a strandon, a plázákban és ennyi...így jó és szép az élet? ennyiből áll? egyedül jó megöregedni?
2014. nov. 16. 14:08
 16/39 anonim ***** válasza:
Kedves szűz lányok! És olyan sem érdekel titeket, hogy hosszútávú szexkapcsolat? Vagy egyéjszakás kaland? Vagy csak kinyallak titeket. Nyilván ha szimpatikus vagyok nektek.
2014. nov. 16. 14:31
 17/39 anonim ***** válasza:
Gratulálok 16-os válaszoló! 30 vagy mégtöbb évig tartogatták a szűzességüket, majd pont egyből egy magadfajtára lesz szükségük, mi?! -.-
2014. nov. 16. 18:39
 18/39 anonim válasza:

Elég sokáig gondolkodtam, hogy válaszoljak-e még, de mivel normális válaszok érkeztek - 17-es, téged külön szeretlek :), és inkább azt sugalljátok, hogy szeretnétek megérteni a dolgot, így még remélem, hogy néhány gondolatot megengedtek nekem (még mindig én vagyok a 29 éves, aki próbálja megvilágítani a másik oldalt is).

12-es: szerintem lehet iszonyatosan kerülni a párkapcsolatot. Egyszerűen nem teszel lépéseket annak érdekében, hogy változtass ezen a helyzeten. Ennek tudatában vagyok, és nekem jó így.

Itt kapcsolódnék a 13-as és 15-öshöz: azt nem mondta senki, hogy nem érdekli a szex és a szerelem, csak elvan nélküle is (én sem vagyok aszexuális, sem frigidnek nem mondanám magam, sőt, még akaratomon kívül bele is szerettem valakibe). Ugyanakkor teljesen egyetértek azzal, hogy amíg valaki nem próbált ki valamit, nem tud nyilatkozni arról, hogy hiányzik-e neki a szex vagy a kapcsolat (nem is szoktam ilyenről nyilatkozni). De a 30-as szüzek többségét ne úgy képzeljétek el, hogy vastag takaróban járja a világot vagy teljesen vallásosak, nekik is megvan az igényük. Csak ezt szépen csöndben is el lehet intézni. :) Kapcsolat: erről csak saját nevemben tudok beszélni. Nekem tizenévesen koromban volt egy rettenetes élményem, és ez okozta a törést. Kamaszkorom elején még rendesen kerestem a fiúk társaságát, utána viszont már egyáltalán nem. Nem nagyon tudok megbízni az emberekben, különösen nem a férfiakban, és egy kapcsolat a kölcsönös bizalomra épül, így nem akarok senkit kellemetlen helyzetbe hozni. Érdekes, de én egyedül érzem magam nagyobb biztonságban.

A 10-es válaszolót sajnálom: sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy.

Szóval tényleg ne úgy képzeljetek minket, mint valami földönkívüli lény, teljesen normális emberek vagyunk. Dolgozunk, eszünk, iszunk, éljük az életünket, és nem csak otthon ülünk és ezt az oldalt olvasgatjuk. :) Én is rendszeresen sportolok, járok színházba, rengeteget utazok, saját lakásom és saját életem van. Engem soha nem zavart az, hogy mellettem párban élik az emberek az életüket, nem zavart, hogy kedvenc tesóm esküvőjén ott ültem egyedül. Az ember társas lény - de vannak kivételek, egyéni életutak, szerintem.

És külön köszönöm, hogy teljesen normálisan érveltek, és nem letoljátok ezt az életmódot.

2014. nov. 16. 21:25
 19/39 anonim ***** válasza:

"30 vagy mégtöbb évig tartogatták a szűzességüket, majd pont egyből egy magadfajtára lesz szükségük, mi?!"

Igen! Egy olyanra aki pont olyan mint ők. Mert amúgy én is szűz vagyok. Egy öregember azt mondta: Mindenki kezdjen sorstárssal! Az elvált az elválttal, a szoc fóbiás a szoc fóbiással, a frigid a frigiddel. Nagyvonalakban szerintem igaz amit mondott.

2014. nov. 17. 06:32
 20/39 anonim ***** válasza:

12-es megint... előző: miféle frigidről beszélsz???? Olvass is ne csak írj! :D

29 évesnek: Te folyton kapcsolatról beszélsz, én meg azt írtam, hogy a szexualitás az nem egy fokozat, hanem egy területe az életnek.

Volt olyan tartós, főként szexuális kapcsolatom, ami előtt nem sétálgattunk kézen fogva a Margit-szigeten, utána meg nem mentünk az anyakönyvvezetőhöz.

De sokkal több volt, mint az ágyban bizonyos idő.

Olyannal nem lehet szexkapcsolatot sem, aki emberileg nem kedves, elfogadható, nem szereted meglepni, nem mutatkoznál vele nyilvános helyen, - de szerintem az sem igaz, hogy csak olyannal érdemes, akiből biztos, hogy komoly, életre szóló kapcsolat lehet.

Az amúgy sohasem biztos.

Nem akarlak meggyőzni ám semmiről, csak volt olyan nő is, aki vagy 15 évet kihagyott a szexben... (nem szűzként), többek közt azért maradt abba a dolog, mert nehéz volt elviselni, hogy minden együttlét után elsírta magát, hogy ő hülye, ezt miért hagyta ki.

Vannak elgondolásaim, mi érhetett 14 évesen (egyik verzió rosszabb, mint a másik), szerintem van ennek feldolgozására segítség, mert úgy tűnik te magad nem tudsz túllépni rajta.

2014. nov. 17. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!