Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy mondjam el anyukamnak?

Hogy mondjam el anyukamnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tobb,mint masfel eve elek parkapcsolatban. Az anyukam nagyon szereti a baratomat, tegezodnek, szinte barati kapcsolat van kozottuk. A hetvegen nalunk aludt. Anyukammal meg nem tisztaztam, bar gondolom sejti hogy lefekudtunk. Szeretnek elmondani neki mindent, de felek a reakciojatol. Egy nogyogyaszhoz akarok elmenni, ugy erzem itt az ideje. Nem tudom hogy talaljam a dolgot. A ti szuleitek hogy reagaltak?

16/L

2014. okt. 29. 15:51
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Ha az én lányom lennél, és elkezdenéd taglalni, kifutnék a világból.

Amennyiben nagyon el akarod mondani - szerintem amúgy felesleges, úgyis sejti -, akkor "anya, lefeküdtünk Zolival". Szeretnék nődokihoz menni. Kész.

Nem kell "mindent" elmesélni, csak a lényeg lényegét.

2014. okt. 30. 17:37
 32/34 anonim ***** válasza:
3 asba kéne csinálnotok és akkor nemkell elmondani
2014. okt. 31. 22:37
 33/34 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, milyen vicces kedvedben vagy, igy 11 elott par perccel ;) Az en kerdesem viszont teljesen komoly :)
2014. okt. 31. 22:51
 34/34 anonim ***** válasza:

A korodhoz képest határozottan érett vagy. Azzal ne foglalkozz, hogy mi lesz édesanyád reakciója, hiszen valószínűleg erre ő is rájött abból, hogy a barátod ott aludt.

A nőgyógyászhoz pedig tényleg érdemes mielőbb elmenned. Nem azért, mert bármi bajod lenne, de 16-18 éves korban azért már jó, ha volt legalább egyszer az ember.

2014. nov. 1. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!