2 és fél éve vagyok a barátommal! 16 éves vagyok és már lefeküdtem vele! Hogy mondjam el anyukámnak?
Figyelt kérdés
El szeretném mondani neki! már rá kérdezett 1szer, de letagadtam, mert nem mertem elmondani! Hogy kezdjek hozzá és mit mondjak??2010. júl. 5. 13:59
1/6 anonim válasza:
Ma már volt egy ilyen kérdés.
Mikor rákérdez, mondd meg az igazat. Anno én is így csináltam és nem lett belőle semmi gáz. Mondjuk én 18 voltam.
2/6 Holdtündér válasza:
Nem fogja leharapni a fejed. Mondd meg neki őszintén, nyugtasd meg hogy felelősségteljesen védekeztek stb.
3/6 anonim válasza:
hát sztem ha még 1x megkérdezi akkor mond meg neki.. persze ne azt h már egy éve nem vok szűz hanem mittudom én mondjuk két hete, h ne mondhassa azt h hazudtál neki,mindenképp olyan időpontot mondj ami az utolsó előtti "kérdezése" után volt (mert ugye azaz uccsó amit majd akkor fog kérdezni ha megmondod neki)remélem tudtam segíteni.
5/6 anonim válasza:
Védekeztetek legalább?Majd feldugok a pasidnak egy kolbászt!!!!
Anyád.
6/6 anonim válasza:
aztis akarod monndani h. megdugott?ahhoz sok sikert:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!