Nagyon megbántam, hogy lefeküdtem a barátommal. Azóta egyáltalán nem izgat a szex. Szerintetek ez változni fog?
15 éves voltam, igazából nem annyira izgatott a szex, mégis megtörtént. Azután gátlásos lettem és csak plátói szerelmeim vannak, mert nem merek hozzájuk közeledni (pedig lenne esélyem). Most 18 évesen az első szexet okolom ezért. Nem értem ezt az egészet és tanácstalan vagyok. Változni fog egyáltalán?
18/L
de miért bántad meg nem volt jó? vagy mi?
szerintem majd változik :)
19F
Nem ismerem a dolog hátterét, de: én 16,5 éves voltam, amikor lefeküdtem a szerelmemmel. 10 évig tartott a kapcsolatunk. Aztán még egy pasival lefeküdtem nemrég, az sajnos nem alakult komoly kapcsolattá, meg is bántam a dolgot, de nem érzem úgy, hogy már nem akarok szexelni többet.
Szerintem, ha jön majd egy olyan fiú az életedbe, akit nagyon szeretsz, akkor minden megy majd magától. Nem hiszem, hogy gond lenne, csak ne parázz rá.
21.56-os válaszoló vagyok.
Az, hogy 10 évig tartott a kapcsolatom, részlet volt, bár a kérdésed szempontjából lényegtele, az igaz.
Sajnálom, ami veled történt, sajnos vannak ilyen önző pasik is.
Remélem, fog változni az érzésed ezzel kapcsolatban. Esetleg pszichológust, vagy szexuálpszichológust érdemes lenne felkeresned, mert szerintem itt nem azzal van gond, hogy nem vágy szexre,és el sem tudod képzelni, hogy majd jó lesz, hanem ért egy elég negatív szexuális élmény, ami bár nem erőszak volt, ahogy írod, de neked nagyon rossz emlék. Ezen változtatni kellene, főleg abban az esetben, hogy ez téged nyomaszt. A problémát már felismerted, a feldolgozásához, megoldásához viszont szükséged lenne segítségre.
Sok sikert, erőt és kitartást kívánok!
Sok minden fejben dől el. Ne alapozd a dolgokat arra, hogy 1 rossz pasival futottál össze. Sajnos az életben több nem megfelelő viselkedésű pasi, mint az aki tudja hogy viselkedjen de léteznek jók is :) próbálj bizakodóbb lenni és keresni azt a pasit aki foglalkozik veled az életben és az ágyban is egyaránt, nem csak magára gondol. én az ilyen pszihológus dolgokba nem nagyon hiszek, szerintem ezt mindenkinek magában kell rendeznie.
ha vannak szerelmeid, és látod hogy ő is érdeklődik irántad engedd közelebb magadhoz szép fokozatosan, ha akar úgy is tartani fogja a lassabb tempót, és ha elég jól kiismered már nem érhet csalódás.
Fel a fejjel és sok sikert! 21/F
Vagy pedig egy olyan férfi, aki nagyon szeret, megbecsül, és segít ebből kilábalni. Van ilyen, de nagyon nagyon nagyon kevés...
Sajnálom, h ez történt veled..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!