Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy mondjam el anyukamnak?

Hogy mondjam el anyukamnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tobb,mint masfel eve elek parkapcsolatban. Az anyukam nagyon szereti a baratomat, tegezodnek, szinte barati kapcsolat van kozottuk. A hetvegen nalunk aludt. Anyukammal meg nem tisztaztam, bar gondolom sejti hogy lefekudtunk. Szeretnek elmondani neki mindent, de felek a reakciojatol. Egy nogyogyaszhoz akarok elmenni, ugy erzem itt az ideje. Nem tudom hogy talaljam a dolgot. A ti szuleitek hogy reagaltak?

16/L

2014. okt. 29. 15:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Ha jóban vagy anyukáddal, csak akkor mondd el neki...

Amúgy meg nem akkora nagy dolog ez, főleg ilyen öregasszonynál, mint te is. 16... Már szinte csoda lenne pasidnak lennie akivel jól megvagy és nem szexelni vele...

2014. okt. 29. 16:02
 12/34 A kérdező kommentje:
9-es, nem tudom hogy van pofad ilyet irni. Egy kerdest irtam ki,amire normalis valaszokat varok. Ha csak mocskolodni tudsz, nem kell am irni.
2014. okt. 29. 16:04
 13/34 anonim ***** válasza:
Hagyj elől egy üres kotonos dobozt és majd ő felhozza a témát :D Nálam így volt, bár a tv mögött volt a doboz anya meg elvileg "takarított" és megtalálta. De én azért nem mondtam el mert mindig azt sulykolta hogy majd akkor szexeljek amikor már eljegyeztek...-.- ha nálad lazán van kezelve hogy együtt is aludhattok akkor nem hiszem hogy lenne mitől tartanod
2014. okt. 29. 16:06
 14/34 anonim ***** válasza:
17%
Milyen szöveg már az egy ismeretlen, idősebb embernek, hogy "hogy van pofád ilyet írni". Persze aki 16 évesen már nem szűz azon nem is lehet csodálkozni. Remélem a Jóisten megóv majd attól a jövőtől ami az emberiség előtt áll. A színvonal 200%-al esik.
2014. okt. 29. 16:08
 15/34 anonim ***** válasza:

hogy mondjam el, hogy vágyom rááád...hogy szeretem a bőröd...lalalalalaaaa

amúgy simán. semmi mellévaker.

Anyu! Megba.szattam magam a pasimmal, kéne bogyó, me a gumi kényelmetlen!

2014. okt. 29. 16:08
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha anyukád megengedte, hogy együtt aludj vele, akkor biztos tudja, hogy szeretkezni is fogtok. Szerintem megengedte nektek, csak nem úgy akkarta mondani, hogy " na dughattok", hanem utalt rá azzal, hogy együtt aludhattok.

15/L

2014. okt. 29. 16:10
 17/34 anonim ***** válasza:
0%
Pali hány éves? 30 alatt van legalább?
2014. okt. 29. 16:10
 18/34 A kérdező kommentje:
pontosan ugyan ugy, ahogy egy idosebb ember beszel velem. Tudod ha valaki olyat ir egy szamara ismeretlen embernek, hogy ne menjen orvoshoz mert meg o is megfekteti az gondolkozzon el. Talan ha o normalis velem,en is az lennek. Nem vagyok buta egyaltalan, de attol hogy 16 vagyok, talan a tisztelet nekem is jar. Ha nem tudsz normalis valaszt irni inkabb ne is irj semmit. Ez lenne a normalis.
2014. okt. 29. 16:14
 19/34 anonim ***** válasza:

80%-os emberek miért irkálnak hülyeséget ezen kérdés alá?

16 éves b_aszki, nem olyan nagy probléma, hogy elvesztette a szüzességét. Ha 12-14 éves lenne azt mondanám oké a felháborodás, de így rohadtul nem értem. 1 év ( vagy kevesebb ) és 17 lesz. Meg miért lenne 30 éves... áh mindegy

2014. okt. 29. 16:15
 20/34 anonim ***** válasza:
8%
Az lenne a normális ha 16 évesen mondjuk az iskolai tanulmányaidon járna az eszed nem a dugáson. Szönyű belegondolni hogy ez az ifjúság fogja letartani a jövő nygdíjasait, hogy ők a "jövő nemzedéke". Csak kíváncsisából, a szex mellett a drog/pia/cigi/energiaital/diszkó kombóból melyik illik még rád? Mert 5-ből 3 tutibiztos. 15 év múlva már nem lesz érdekes az sem ha egy emós 4 éves óvodás füves cigivel a kezében a parkban dug egy 3 éves lányt, miközben az a piától okádik.
2014. okt. 29. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!