Hogy mondjam el anyukámnak?
1 hete járunk a barátommal, de már 4-5 hónapja kavargatunk.
Az első csók óta, elég gyorsan haladunk, ami eleinte kicsit zavart is.
Tegnap fogdosott ott és felállt neki. Én ugye még szűz voltam, és kicsit tolakodónak éreztem, arra vártam mikor lesz már vége!! Valahonnan megérezte és abbahagyta, ezért kezdtem is örülni, de ahogy abba hagyta, valami megváltozott bennem!!! Tisztára úgy éreztem magam, mikor ott hagyott, mint akit senki nem akar megdugni, teljesen fel voltam izgulva, mivel 3-4 éve csak masztizok, ami kicsit már monoton volt nekem és unalmas is, de ez az érzés még annál is jobb volt, úgy éreztem, hogy ha most nem, sohasem!!! Ezért utána rohantam és mondtam neki, hogy
"akarlak, most azonnal!!!" egymásnak estünk, visszarohantunk a szobába és megtörtént!!! Egyáltalán nem bántam meg, de anyukám még régebben azt mondta, tök mindegy mi történik, szóljak az első előtt!! vagy minimum utána!
Ehhez képest azt sem tudja anyu h van egyáltalán barátom, ha megtudná, hogy ő az, kiborulna, utálja, mindig is utálta!!! És ha megmondanám, hogy megtörtént, ráadásul ilyen rövid idő után, ki fog készülni!!!
Ja és a vicces az, hogy anyu megtiltotta, hogy megborotválkozzak "ott" azon a helyen, így is azt mondja ilyen meg olyan kurv.a vagyok, ha meglátná, h nem vagyok szőrös, tisztára lenézne!!!
Na ezek után hogy mondjam el neki??? Csak mert nem akarom, hogy csalódjon bennem!!
Holnap után lesz a 16. szülinapom, annyira készülődik,
meg kedves velem, mindent úgy intéz hogy nekem jó legyen,
nem tudnám így elmondani neki, tuti megváltozna rólam a véleménye, nem is érdekelném többet!!!
Ha jó kapcsolatban vagytok anyukáddal, mondd meg neki. Majd megnyugszik.
Ha nem, akkor várj a beszélgetéssel még egy évet. ;)
OMG! Azért k.urva mert borotválod, édes istenem!
Szerintem egy nőnél ez nem gáz... Továbbá ez nem az őserdő és nem vagyunk ősemberek. Primitív egy kicsit a kedves mama -.-
Na mind1. Szerintem ne mond el neki, a lényeg az hogy VÉDEKEZZ!! és érezd jól magad:)
jó viszonyban vagyunk csak neki szokása, hogy ha valamit nem úgy csinálok, ahogy ő akarja lenéz meg ilyesmi :S
Amúgy ha nem mondanám el és utólag ki derülne valahogy, megsértődne, hogy nem mondtam el és többet nem állna velem szóba!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!