Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy mondjam el anyukámnak?

Hogy mondjam el anyukámnak?

Figyelt kérdés

1 hete járunk a barátommal, de már 4-5 hónapja kavargatunk.

Az első csók óta, elég gyorsan haladunk, ami eleinte kicsit zavart is.

Tegnap fogdosott ott és felállt neki. Én ugye még szűz voltam, és kicsit tolakodónak éreztem, arra vártam mikor lesz már vége!! Valahonnan megérezte és abbahagyta, ezért kezdtem is örülni, de ahogy abba hagyta, valami megváltozott bennem!!! Tisztára úgy éreztem magam, mikor ott hagyott, mint akit senki nem akar megdugni, teljesen fel voltam izgulva, mivel 3-4 éve csak masztizok, ami kicsit már monoton volt nekem és unalmas is, de ez az érzés még annál is jobb volt, úgy éreztem, hogy ha most nem, sohasem!!! Ezért utána rohantam és mondtam neki, hogy

"akarlak, most azonnal!!!" egymásnak estünk, visszarohantunk a szobába és megtörtént!!! Egyáltalán nem bántam meg, de anyukám még régebben azt mondta, tök mindegy mi történik, szóljak az első előtt!! vagy minimum utána!

Ehhez képest azt sem tudja anyu h van egyáltalán barátom, ha megtudná, hogy ő az, kiborulna, utálja, mindig is utálta!!! És ha megmondanám, hogy megtörtént, ráadásul ilyen rövid idő után, ki fog készülni!!!

Ja és a vicces az, hogy anyu megtiltotta, hogy megborotválkozzak "ott" azon a helyen, így is azt mondja ilyen meg olyan kurv.a vagyok, ha meglátná, h nem vagyok szőrös, tisztára lenézne!!!

Na ezek után hogy mondjam el neki??? Csak mert nem akarom, hogy csalódjon bennem!!

Holnap után lesz a 16. szülinapom, annyira készülődik,

meg kedves velem, mindent úgy intéz hogy nekem jó legyen,

nem tudnám így elmondani neki, tuti megváltozna rólam a véleménye, nem is érdekelném többet!!!

2012. szept. 29. 22:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
35%

Mondd el születésnapod után. Vagy ne mondd el neki.

De nem értelek téged! Ez így elég hülyén hangzik, nem érzed?

"Tisztára úgy éreztem magam, mikor ott hagyott, mint akit senki nem akar megdugni" - megdugni? Figyelj, ha csak ez kell hidd el erre találsz nem egyet, aki szívest örömest meghegeszt! De azt nem a szeretet mozgatja, valóban csak ennyi kell neked, hogy jól megdugjanak aztán cső?

"3-4 éve csak masztizok, ami kicsit már monoton volt nekem és unalmas is" - Monoton és unalmas, ezét megdugatod magad, már elnézést, de így volt! Semmi érzelem...

Ráadásul csak 16 leszel. Nem csoda ha anyád lehidal, ha megtudja a történteket. Pláne ha ezt a verziót adod elő neki!

2012. szept. 29. 22:32
 12/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért, de már régebb óta úgy érzem van bennem némi perverzió, nem b@szatom meg magam, csak valamiért rám tört ez az érzés, hogy akarom! Eddig túl zárkózott voltam és úgy éreztem nem vagyok eléggé felkészülve, de aztán rájöttem, hogy ez nem így van, és ez kellett már nekem!!!

Amúgy abban a pillanatban tényleg nagyon akartam, ki akartam próbálni valami újat, ettől még nagyon szeretem a barátom nem csalnám meg, sőt most még jobban szeretem mint előtte :)

2012. szept. 29. 22:39
 13/21 anonim ***** válasza:

1.: Az alapján, amit anyudról írtál, nem igazán örülne a dolognak

2.: Ha jóban vagy vele, mondd el neki, úgyis megnyugszik!

3.: Védekezzetek mindig :)

4.: A srác mennyi idős? :o

5.: Boldog születésnapot nemsokára ;)

2012. szept. 30. 02:07
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem az nagyon durva hogy 15 évesen 1 hét után lefeküdtél vele,szerintem egy nem sok tartás van benned és nagyon gyerek vagy még.Illett volna anyukádnak elmondani,hogy van barátod,aki elég nagylány ehhez,ilyenkor is legyen nagylány,majd aztán 1 hónap múlva már nem is lesztek együtt,mert ilyen hamar megkapott akkor meg itt fogsz sírni,és nem lesz anyukád melletted aki vigasztalja buta kislányát a meggondolatlanságért.Tessék leültetni és elmondani hogy van barátod,és annyi eszed,volt hogy le is feküdtél vele,előtte kellett volna gondolkodni nem utána hisztizni.
2012. szept. 30. 07:52
 15/21 anonim ***** válasza:

" majd aztán 1 hónap múlva már nem is lesztek együtt,mert ilyen hamar megkapott "

Te Jóska, én nem tudom, te ezt honnan látod...

De miért dobná el, ha neki is jó volt?

Én se húztam sokáig a dolgot anno (még 1 évvel fiatalabb is voltam, mint a kérdező), mikor megtörtént.

Lassan 10 éve vagyunk együtt, pedig elég hamar megkapott...

Anyám 1 nappal utána elkezdte nekem mondani, hogyha majd oda jutunk... Mondom, ezt egy nagyon picit lekéste... Meglepődött, de nem akadt ki, meg semmi, pedig ő az a tartogatós fajta volt fiatalon.

Kérdező, mondd el, csak finoman vezesd fel a dolgokat (ne úgy a közepébe, mint én...) Főleg, ha anyukád ilyen hozzáállású!

2012. szept. 30. 11:10
 16/21 anonim ***** válasza:
a helyedben nem lennék rá büszke,hogy taknyos kislányként szexeltél,komolyan nem is értem 14-15 éves kislányoknak akiknek a seggén rajta van a tojáshéj hogy nincs annyi tartásuk,hogy ne szexeljenek pláne nem ennyire rövid idő után,utolsó attól,hogy te vele vagy még az nem jelent semmit,ez elég ritka a másik abszolút nem erény,hogy 14 évesen te már szét tetted a lábad..
2012. szept. 30. 11:25
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem büszkeségből írtam...

De hadd ne kelljen már cikinek, meg bűnnek éreznem, hogy a KAPCSOLATOMBAN lefeküdtem a párommal, szerelemből, felelősségteljesen, érzelmekkel.

Az megint más, hogy akkor nem olyanok voltak a 14-15 évesek, mint most, de 13 éves koromtól gyakorlatilag fordult velem a világ, és ott ért véget a gyerekkorom (hosszú, és nem ide tartozik az egész), úgyhogy nem mindenki egy kaptafa, mint a sok hülye gyík tini mostanában...

2012. szept. 30. 13:37
 18/21 anonim ***** válasza:

Húúú, én már 10 évesen szerelmes voltam valakibe, még jártunk is, mert Valentin-napra kaptam tőle egy medált és egyszer megpuszilt... Lehet, hogy nekünk is szexelnünk kellett volna?

Attól, hogy valaki szerelmes és járogat valakivel még nem lesz érett a szexhez... Pláne nem 14 évesen. :D Ha az én gyerekem azzal jönne haza általános iskolás, taknyosan, hogy pasija van, azt hiszem, azt nem úszná meg balhé nélkül.

2012. szept. 30. 14:07
 19/21 anonim ***** válasza:

Ti példálóztok mindig, hogy érzelmek így meg úgy, csak ezért hoztam fel...

De a hasonlítgatás, meg az általánosítgatás hülyeség, mivel némelyik 14-15 éves felkészültebb, érettebb, mint sok 18-19 éves. Nem vagyunk egyfomrák...

2012. szept. 30. 16:21
 20/21 anonim ***** válasza:
Érzelmek,na de egy 14-15 éves érzelmei messze vannak az igazán mély érzelmektől az igazi szerelemtől,ez pedig,hogy érettebb meg felkészültebb nagy baromság lehet hogy 1 millió 14-15 évesből 1 érettebb,mint egy 18-19 éves de azért ez egyátalán nem sok,és nem gyakori,szóval ez abszolút nem jó érv,de a legtöbbször amúgy is a 14-15 éves gondolja azt,hogy Ő milyen érett,én is azt hittem és mindenki,amúgy meg óvodáskoromban is voltam szerelmes ami 4.ig tartott mégsem feküdtünk le...
2012. szept. 30. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!