Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy mondjam el anyukamnak?

Hogy mondjam el anyukamnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tobb,mint masfel eve elek parkapcsolatban. Az anyukam nagyon szereti a baratomat, tegezodnek, szinte barati kapcsolat van kozottuk. A hetvegen nalunk aludt. Anyukammal meg nem tisztaztam, bar gondolom sejti hogy lefekudtunk. Szeretnek elmondani neki mindent, de felek a reakciojatol. Egy nogyogyaszhoz akarok elmenni, ugy erzem itt az ideje. Nem tudom hogy talaljam a dolgot. A ti szuleitek hogy reagaltak?

16/L

2014. okt. 29. 15:51
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
3%
Gratulálok. -.-"
2014. okt. 29. 15:52
 2/34 anonim ***** válasza:
33%
Ez valami bűncselekmény volt, amit be kell vallani? Anyudnak ehhez semmi köze.
2014. okt. 29. 15:53
 3/34 anonim ***** válasza:
Miért kéne elmondanod? Nem kötelez rá senki
2014. okt. 29. 15:54
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha a barátod is ennyire jóban van vele, akkor gondolom elég laza nő lehet anyukád.

Ha jóban vagytok nincs mitől félned. Ültesd le mondd el neki, hogy mi a helyzet, és hogy szeretnél nőgyógyászhoz menni, mert fontos az egészséged, és a jövőben várható hogy máskor is csinálni fogjátok, de te a lehető legnagyobb biztonságot akarod magadnak és biztos akarsz lenni abban, hogy teljesen rendben van veled is minden.

Ez egy teljesen normális igény és szerintem anyukád is ezt tanácsolná ha megtudná, hogy már nem vagy szűz.

2014. okt. 29. 15:55
 5/34 anonim ***** válasza:
Nem kötelező elmondani ha nem akarod, de nyilván anyukád sem most jött le a falvédőről. L
2014. okt. 29. 15:56
 6/34 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell elmondani, minek? Nőgyógyászhoz meg bőven ráérsz akkor menni, ha valami problémád van.
 7/34 anonim válasza:
Hogy mondjam el hogy várok rád szeretem a bőröd illatát..
 8/34 Hanariko ***** válasza:
100%

Szerintem van köze hozzá, éppen azért, mert az anyja, ő neveli, ő támogatja, ő segíti ha baj van. ( Nagykorú lenne, akkor is, az anya egy olyan személy szerintem, akivel mindent meg kell tudni beszélni, pláne ha még jóban is van a fiúval, és nem vagdalkozás van)

Igazából nem tudom, hogy tálald, egy nyugodt pillanatban üljetek le erről beszélni, higgadtan, és ha már nőgyógyászhoz akarsz járni, szerintem azt is értékelni fogja, hiszen ez már (remélem) egyfajta felelősségtudatra utal.

2014. okt. 29. 15:57
 9/34 anonim ***** válasza:
3%
Ne menjen el nőgyógyászhoz, mert az is megfekteti.
2014. okt. 29. 16:00
 10/34 A kérdező kommentje:
Szerintem nem eleg akkor menni ha baj van, egy kivizsgalas szerintem nem fog artani 😊
2014. okt. 29. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!