Hogy mondjam el anyukamnak?
Sziasztok! Tobb,mint masfel eve elek parkapcsolatban. Az anyukam nagyon szereti a baratomat, tegezodnek, szinte barati kapcsolat van kozottuk. A hetvegen nalunk aludt. Anyukammal meg nem tisztaztam, bar gondolom sejti hogy lefekudtunk. Szeretnek elmondani neki mindent, de felek a reakciojatol. Egy nogyogyaszhoz akarok elmenni, ugy erzem itt az ideje. Nem tudom hogy talaljam a dolgot. A ti szuleitek hogy reagaltak?
16/L
Nem tudom, itt a válaszadók némelyike milyen rég volt már tizenéves, de látható, hogy az nem tegnap volt. Én is már elmúltam 16, de még annyira nem régen volt, és azért arra még emlékszem, hogy nekem is voltak vágyaim, testi-lelki egyaránt. és szerintem 16 évesen azért már nem annyira korai. persze, 12-3 éveseknél még azt mondom, hogy nem kellene, de 16 évesen? ha már régóta együtt vannak és szeretik egymást, akkor ez most miért is ekkora baj?
kérdező! egyrészt ne foglalkozz az ilyen IQ-bajnokokkal, élvezd továbbra is az életet, azért vagy fiatal még. látszik az írásodon, hogy nem vagy csökkent értelmű, biztos vagyok benne, hogy a tanulásra is éppen elég figyelmet fordítasz. másrészt: anyukád már 100%ig biztos lehetsz benne, hogy tud róla. én finoman úgy közöltem anyukámmal a dolgot, hogy megkérdeztem, hogyan, mi módon érdemes nőgyógyászhoz mennem? nem mintha bajom lett volna, de én is úgy gondoltam, mint te: akármennyire is óvatos az ember, ha nemi életet él, félévente-évente érdemes kivizsgáltatnia magát. szerintem nálad is értékelné a megmozdulást, nekem nagyon pozitív volt a visszajelzés, pedig nálunk a szexualitás aránylag tabu téma még most is.
bátorság, jó fejnek tűnik anyukád is, nem lesz gond :)
Nyilván az ösztöndíjas jól tanuló egyetemisták se élnek szexuális életet, mert a tanulásra koncentrálnak.... :))
Jajj már...
Egyetértek a 21-es válaszolóval: miért baj az, hogy 16 évesen megtörtént a dolog? Néha úgy érzem, hogy megoszlik a válaszolók típusa 1-1 kérdésnél: egyszer a 20 év fölötti szüzeket oltják, hogy miért nem vesztették még el, és mire várnak, milyen sok jóból maradtak ki eddig. Máskor meg vannak ezek a kérdések és ezek a válaszok, amelyek alapján azt lehet hinni, hogy 20 év alatt nehogy bárki bármit is csináljon a fiúkkal (lányokkal).
Nekem tesóm kb. ennyi idős korában vesztette el, emlékeim szerint 3 pasival volt életében, az utolsóval össze is házasodott (és nem azért, mert jött a gyerek...). Kellő felelősségtudattal lehet kezelni ezt a kérdést, és a kérdező nekem nagyon szimpatikus, mert intelligensen kérdez és válaszol.
Válaszolva a kérdésre: szerintem nem kell aggódnod anyukád reakciójától, szimpatikusnak tűnik. Nálunk tesóm mondta el, ő csak annyi választ kapott, hogy jó, csináljátok, de ne legyen gyerek. :) Szerintem ha jó a viszonyotok, semmi gond nem lehet belőle, és akár egy komoly beszélgetés is születhet, anyukád is elmondhatja a tapasztalatait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!